Farklı türler ‘MIX’te bir arada

Güncelleme Tarihi:

Farklı türler ‘MIX’te bir arada
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2022 10:55

Zorlu PSM’nin ‘Çoksesli festival’ mottosuyla bu yıl altıncısını düzenlediği MIX Festival, bugün ve yarın, aralarında Men I Trust, Kit Sebastian, Hedonutopia ve Ceza’nın da olduğu onlarca müzisyeni ağırlayacak.

Haberin Devamı

MIX Festival presented by %100 Music, farklı sesleri bir araya getirerek elektronik, indie, rap ve dans müziğinin sevilen seslerini bu yıl altıncı kez Zorlu PSM’de müzikseverlerle buluşturuyor.
Festival bugün 22.15’te Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde merakla beklenen Montreal’li grup Men I Trust’ı (22.15) ağırlayacak. Men I Trust, dans melodileri ve synth’in bolca kullanıldığı üretimleriyle, ‘Lauren’, ’Seven’, ’Show Me How’ gibi çok ses getiren parçalarıyla dream ve indie pop’un en iyi temsilcilerinden. Öncesinde ise Can Güngör (19.45) ve dünyada hatırı sayılır bir izleyici kitlesi edinen indie-rock grubu The Away Days (21.00) sahnede olacak.
%100 Studio’da bu akşam Fransız melodilerinden Anadolu rock’a uzanan bir yolculuk var: 70’lerin saykedelik ruhunu Türkiye, Fransa, Brezilya ve Amerika’nın müzikal atmosferinde arayarak ‘Pangea’ ve ‘Senden Başka’ şarkılarıyla dikkatleri çeken ikili Kit Sebastian (23.30), büyüleyici sesiyle Fransız sanatçı Thomas Guerlet (21.45), dinleyiciye 80’ler tadı veren synth’ler, funk ritimleriyle eğlenceli grup Klor (19.45) ve yerli sahnenin R&B temsilcilerinden Kardelen (20.30).
R&B sahnesinin Türkiye’deki önemli temsilcisi Seda Erciyes ile puslu müzikleriyle, büyüleyici sesiyle Tuğçe Şenoğul bu akşam 20.00’de Vestel Amfi’de DJ kabinine geçecek.

Haberin Devamı

CEZA KONSERİ YARIN
MIX Festival’in yarınki Turkcell Sahnesi programında Türkçe rap müziğin büyük ismi Ceza (23.30) var. Öncesinde geçen yıl yayımlanan ‘Nergist’ ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Hedonutopia (22.00), kendini “Çılgın bir elektro-tango-rock n roll-hip-hop-operatik ses sistemi” olarak adlandıran Futuro Pelo (20.45) ve başarılı yeniden yorumlarıyla dikkat çeken Gülinler (19.30) sahnede olacak.
%100 Studio’nun yarınki programı rock ağırlıklı: Türkçe sözlü punk rock grubu Second (19.00), konserlerinde seyirciyle salonu birbirine katmasıyla bilinen The Ringo Jets (20.30), funk, punk ve cazı harmanlayan Opus Kink (21.45) ve DJ setiyle Gülşah Güray (23.00).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!