Blind’da yıldızlar geçidi

Güncelleme Tarihi:

Blind’da yıldızlar geçidi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2022 12:54

1‘inci yaşını kısa süre önce kutlayan Asmalımescit’in nitelikli canlı müzik mekânı Blind, aralık ve ocak İlhan Erşahin’den KÖFN’e Kalben’den Fatma Turgut’e pek çok yıldız ismi ağırlayacak.

Haberin Devamı

Geçen günlerde 1’inci yaşını büyük bir partiyle kutlayan Asmalımescit’in nitelikli canlı müzik mekanı BLIND, Aralık ve Ocak ayında da müzik dünyasının en önemli müzisyenlerini sahnesinde ağırlamaya hazırlanıyor.
İlhan Erşahin’in, Wax Poetic, Love Trio, Nublu Orchestra, Praia Futuro, Silver gibi projelerinden farklı olarak, birlikte çalabileceği bir ‘session grubu’ olarak 2005’te İstanbul’da kurduğu İlhan Erşahin’s İstanbul Sessions uzun bir aradan sonra 23 Aralık Cuma gecesi Blind’da sahne alacak.
Mekânda; 24 Aralık’ta Kalben, 30 Aralık gecesi Jehan Barbur, 6 Ocak’ta bu yılın en iyi gruplarından KÖFN, 7 Ocak gecesi kariyerine solo devam eden Fatma Turgut ve Sabri Tuluğ Tırpan, 13 Ocak’ta Sonic Boom, 14 Ocak’ta Türk rock müziğin önemli gruplarından Yüksek Sadakat ve 24 Ocak gecesi rap müziğin popüler ismi Fuat sahnede olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!