BİFO’nun unutulmaz konseri yayında

Güncelleme Tarihi:

BİFO’nun unutulmaz konseri yayında
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2020 12:48

Küresel koronavirüs salgını nedeniyle konserlerini erteleyen Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), geçen sezonun kapanışında, orkestranın sanat yönetmeni ve sürekli şefi Sascha Goetzel’le birlikteliğinin 10. yılı şerefine verdiği ‘Sascha Goetzel 10. Yıl Konseri’nin kaydını borusansanat.com sitesi üzerinden herkesin erişimine açtı.

Haberin Devamı

BİFO’nun geçen sezonun kapanış konseri olarak verdiği çok özel bir konseri, kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için dijital ortama taşındı. BİFO’nun sanat yönetmeni ve sürekli şefi Sascha Goetzel’le birlikteliğinin 10. yılı şerefine düzenlenen konsere resim, heykel, film ve enstalasyonlarıyla tanınan dünyaca ünlü sanatçı Carlito Dalceggio performansıyla eşlik etmiş ve konser, izleyicilerin büyük beğenisini kazanmıştı. Bu tarihi konserinin kaydı borusansanat.com’da izlenebilir.
Borusan Sanat, ayrıca sağlık tedbirleri amaçlı evlerde geçirilen bugünlerde, internet üzerinden yayın yapan Borusan Klasik radyo ile evlere 24 saat kesintisiz klasik müzik dinletisi sunuyor. Borusan Klasik, zengin klasik müzik arşivi ve hayatın ritmine eşlik eden yayın akışıyla gün boyu yayında. Borusan Klasik, www.karnaval.com/borusanklasik adresinden veya mobil cihazlara indirilen @karnavalcom uygulamasıyla dinlenebilir.

Haberin Devamı

Sascha Goetzel 10. Yıl Konseri’ni izlemek için TIKLAYIN...
 

BAKMADAN GEÇME!