Kırklareli'nden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Kırklarelinden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2014 11:16

- Yol bakım ve onarım çalışmaları

Haberin Devamı

KIRKLARELİ (AA) - Babaeski Belediyesi yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Abdullah Hacı, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, altyapı çalışmaları ve yağışlar dolayısıyla ilçede bozulan yolların bakım ve onarımının yapıldığını söyledi.

Bakım ve onarım çalışmalarının geçici olarak yürütüldüğünü ifade eden Hacı, yol yapım çalışmalarına 2015 yılında devam edileceğini aktardı.

Babaeski'nin modern bir ilçe haline gelmesi için çalıştıklarını anlatan Hacı, 2 yıl içerisinde altyapı ve yol yapım çalışmalarını tamamlamayı hedeflediklerini kaydetti.

- Halı saha turnuvası

Babaeski ilçesinde bir tekstil firmasınca halı saha turnuvası düzenlendi.

Haberin Devamı

Firma Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, turnuvayı işçilerin moral ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla düzenlediklerini söyledi.

Spora önem verdiklerini ifade eden Kaya, turnuvaya farklı departmanlarda çalışan 6 takımın katıldığını belirtti.

Kaya, turnuvanın yıl sonuna kadar süreceğini belirtti.

- Muharrem ayı

Babaeski ilçesinde muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtıldı.

Hamidiye Mahallesi Muhtarlığı'nca muhtarlık binası önünde düzenlenen aşure dağıtımına İlçe Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Belediye Başkanı Abdullah Hacı, belde belediye başkanları ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Alkan, burada yaptığı konuşmada, düzenlenen etkinlikler ile toplumdaki sosyal barışı, huzuru ve ilişkileri daha iyi hale getirildiğini söyledi.

Muharrem ayının, paylaşımın ve yardımlaşmanın en yoğun yaşandığı aylardan biri olduğunu belirten Alkan, Muharrem ayının kutlu olması temennisinde bulundu.

Hamidiye Mahallesi Muhtarı İbrahim Demir de Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtımını geleneksel hale getirdiklerini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!