Kırıkkale'de Ramazan Sokağı etkinliği başladı

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkalede Ramazan Sokağı etkinliği başladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 10:08

Kırıkkale'de Ramazan Sokağı etkinliği başladı

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce organize edilen Ramazan Sokağı etkinliği, Cumhuriyet Meydanı'nda Mehteran Takımı'nın gösterileri ile başladı.

Ramazan ayı boyunca devam edecek olan Ramazan Sokağı etkinliği, yağmura rağmen ilgi gördü. Etkinlikler, Kırıkkale Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterisi ile başladı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, teravih namazı sonrasında Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'na gelerek Mehteran Takımı'nın gösterisini izledi. Başkan Saygılı, etkinlik boyunca devam edecek olan stantları tek tek gezerek sahipleri ile sohbet etti.

Belediye Başkanı Saygılı yaptığı konuşmada, "Kırıkkale Belediyesi olarak bu yıl ramazan ayında halkımıza unutulması güç bir ramazan geceleri sunacağız. Belediye olarak elimizden geleni yaptık. Halkımızın da ilgi göstermesini bekliyoruz" dedi. Vatandaşların iftar sonrasında çaylarını yudumlayabileceği ve birçok sanatsal aktiviteden faydalanabileceği bir sosyal bir alan haline gelen Ramazan Sokağı, unutulmaya yüz tutmuş geleneklere de hayat verecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!