Kick-Boks'a büyükşehir damgası

Güncelleme Tarihi:

Kick-Boksa büyükşehir damgası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2016 16:36

Kick-Boks'a büyükşehir damgası

Haberin Devamı


HATAY Büyükşehir Belediyesi Kick- Boks Takımı, Aksaray’da düzenlenen okullar arası yıldızlar point fighting turnuvasında Hatay’ı temsil etti.
61 ilden 500 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Türkiye Okullar Arası Türkiye Birinciliği Şampiyonası’nda 7 sporcudan 5 tanesi dereceye girerek başarılı sonuçlar aldı.
Gerçekleşen müsabakalarda, Tekbir Yıldız Türkiye ikincisi, Kübra Gezer Türkiye üçüncüsü, Halil İlaslaner Türkiye beşincisi, Mehmet Cihangiroğlu Türkiye beşincisi, Ahmet Kaya Türkiye beşincisi olarak Hatay’a büyük başarılar kazandırmanın gururunu yaşadılar.
Kick Boks Antrenörü Murat Akman turnuvayı değerlendiren açıklamasında, “Yetiştirdiğimiz sporcular arttıkça başarılarımız da artmaya devam edecektir. Kısa bir süre içerisinde kazandığımız başarıların mimarı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a ve Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e teşekkür ederim. Hatay’ın bir spor şehri haline gelmesinde büyük emekleri olan Başkanımız Lütfü Savaş’ın bize olan güveni ve desteğine başarılar elde ederek karşılık vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)
RÇ ( ) (06.05.2016, FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!