• Hürriyet Twitter
R

Yaşam süresi en uzun şehir olan Giresun'a yatırım yapmak için 5 sebep

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Değeri her geçen gün artıyor, ekonomik kaynakları her geçen yıl çoğalıyor. Giresun’dan bahsediyoruz. İşte Karadeniz’in gözbebeğine yatırım yapmak için 5 sebep!

Yeni açılan havalimanıyla şehrin değeri arttı

Yeni açılan Ordu-Giresun Havalimanı sayesinde şehre ulaşım artık çok kolay. Özellikle 2000’li yıllarda şehre hem tarım hem hayvancılık hem de turizmi desteklemek için milyonlarca dolarlık yatırım yapıldı. Giresun’un ününü Çin’den duyup gelen yatırımcılar var.

Eşsiz güzellikteki yaylaları

Şehir baştan başa deniz kıyısına kurulmuş ama tabii bir de dillere destan yaylaları var. Buz gibi sularını içerken, manda yoğurdunuzu kaşıklayacağınız Kümbet ve Bektaş yaylalarının ziyaretçi sayısı her geçen yıl artıyor.

Sağlık sudan, enerji fındıktan...

Giresun'da Türkiye'nin en uzun ömürlü insanlarının yaşamasının bir diğer nedeni ise, temiz havasına bağlı olarak temiz suyu. Ayrıca fındığın enerjisi ve vejetaryen mutfağı Giresun insanının
en önemli yaşam kaynakları. Sağlıklı bir mutfak kültürüne sahip olması ve organik üretim gıdaların tüketilmesi Giresun'da yaşam süresi ve kalitesini yükseltiyor.

Yurdun en temiz havası...

Dünya Sağlık Örgütü'nün (WHO), geçtiğimiz Mayıs ayında açıkladığı, 2010-2016 yılları arasında
Türkiye'nin 81 ilinde yapılan araştırmasına göre havası en temiz il Giresun. Bu yüzden Türkiye'nin
en uzun ömürlü insanları Giresun'da yaşadığı gibi, dünyanın en iyi fındığı da Giresun'da yetişiyor...

Yaşam süresi en uzun şehir, Giresun

Şehirde herkesin gözlerinden, cildinden, gülüşlerinden sağlık fışkırıyor. Hatta 2014 senesinde de yaşam süresi en uzun kent seçildi. Erkeklerde beklenen yaşam süresi 73.7 yıl, kadınlarda ise 79.4 yıl. Bunda elbette bol oksijenin, az stresin ve doğal yaşamın etkisi oldukça büyük.

Şimdi Giresun'da yaşam kalitesini yükselten bir proje var:

MAKSİMA GÜRE KONUTLARI

Çağdaş mimari anlayışı ve sosyal donatılarıyla prestijli bir yaşama merhaba deyin!

Yaşam süresinin uzunluğu, büyüyen ekonomisi, canlı sosyal hayatıyla Giresun'da yeni bir konut ve yeni bir yaşam anlayışıyla yaşam kalitesini daha da yükselten bir konut projesi inşa ediliyor.  MAKSİMA-GÜRE KONUTLARI, Giresun’da ‘en’leri yaşatacak’ bir konut projesi olarak planlandı. 

MODERN YAŞAM BİÇİMİNİN YENİ ADRESİ

MAKSİMA-GÜRE KONUTLARI, Giresun’a 5 km. mesafede yeni yatırım alanı olan Güre’de hayata geçiyor. Güre, geniş sahili ve düz yapısıyla Giresun’un en değerli bölgelerinden biri olarak, MAKSİMA-GÜRE KONUTLARI’yla modern yaşam biçiminin yeni adresine kavuşuyor. 

BİR EVDEN FAZLASI

MAKSİMA'da Fitness'tan Sauna ve Buhar Odası'na, Açık Yüzme Havuzu'ndan Çocuk Parkı'na, 7/24 Kameralı Güvenlik'ten Açık ve Kapalı Otoparklar'a, Merkezi Uydu Sistemi'nden Fiber İnternet'e ve Merkezi Isıtma ve Sıcak Su'ya kadar herşey ''maksimum yaşam kalitesi'' için tasarlandı.  

KENTİN EN BÜYÜK YAŞAM ALANI

MAKSİMA-GÜRE KONUTLARI, 18.735 m2 alanda 4.800 m2 inşaat alanına ve 14.000 m2 peyzaj alanına sahip. 16 katlı 4 dikey blok, 5 katlı 3 yatay blok ve 4 ticari alandan oluşan MAKSİMA, sakinlerine 3+1 ve 4+1 yaşam seçenekleri sunuyor. 

PRESTİJLİ BİR YAŞAMIN KAPILARINI ARALAYIN!

MAKSİMA’da A’dan Z’ye tüm detaylar çağdaş çizgilerin buluştuğu yenilikçi bir yaklaşımı temsil ediyor.

%75 PEYZAJ ALANIYLA KENTİN İÇİNDE DOĞAL YAŞAM

MAKSİMA’nın geniş yeşil alanları ve 500 m. yürüme parkurunda her gün kendinizi doğanın içinde hissedeceksiniz!

BİRİNCİ SINIF MALZEMELERLE DİZAYN EDİLMİŞ DAİRELER

MAKSİMA’nın ferah dairelerinde armatürlerden doğramalara, seramiklerden parkelere ‘en’ kaliteli malzemeler kullanıldı.

Hemen burayı tıklayın, bu ayrıcalıklı yaşamın bir parçası olun!