• Hürriyet Twitter
R

Türkiye’nin geleceği neden

NeoTech kampüste?

4 adımda keşfedin!

 

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

‘’Gelecekten bahsetmek cesur ve yenilikçi insanların işi olmalı’’… Bu lafı sevmek lazım; çünkü gelecek hakikaten de yenilikçi bir bakış açısıyla, bizde heves uyandıran; bizi geliştiren bir konseptte olmak zorunda. Çünkü yeni ve cesur bir dünyada yer alabilmenin ve ona sahip olmanın da yolu gelecekteki koşullara şimdiden ayak uydurmakta yer alıyor. Bu içerik NeoTech kampüs konseptine; öğrencilere ve Türkiye’ye neler katabileceğine bakacak. Çünkü hızlı bir değişim için şimdiden yola çıkmak ve onu yakından tanımak gerekiyor.

NeoTech kampüs öğrenciye ne vadediyor?

Yeni bir trend’e dönüşen NeoTech kampüsler öncelikle öğrenciye teknolojinin ve bilgi çağının gerekliliklerini sunuyor. Teknolojiyle sosyal imkanların iç içe geçtiği bu yeni konsept; öğrencilere yenilikçi bilgilerin hızlı bir şekilde verildiği bir çağın anlayışını da yansıtıyor. Kampüs konsepti; eğitim 5.0 anlayışıyla özgüven sahibi, etkili iletişim kurabilen ve yeni nesil çalışma ortamlarında sorumluluk alabilmeyi alışkanlık hâline getirmiş öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyor. 

Teknolojiyle uyumlu bir üniversite eğitimi nasıl olmalı?

Teknolojiyle uyumlu bir üniversitede; öğrencilerin bilgi alma ve edinme süreçleri teknolojiyle kolaylaştırılmış şekilde olmalı. Üniversiteler artık laboratuvarlar,simülasyon merkezleri ve akıllı sınıflarla donatılmalı. NeoTech kampüsler de bu noktada bilgilendirme ekranları, ileri teknoloji projeksiyonlar, son teknoloji ekipmanlarla kendi donanımını sağlıyor. Gold Class isimli akıllı sınıflar sayesinde de öğrencilere yönelik derslik sistemi bilgi çağının gerekliliklerine uygunluk taşıyor.

Diğer kampüslerden farkı ne?

NeoTech kampüsler; hem içinde yer alan derslikler hem de sağlık laboratuvarları, mahkeme salonları, simülatörler ve çeşitli stüdyo, atölyelerle birlikte çok yönlü bir eğitim saha olanağı sunuyor. Bu nedenle öğrenciler, teorinin yanı sıra pratik bilgilerini geliştirebilecekleri saha deneyimine de kampüs içerisinde sahip olabiliyor. Diğer kampüslerden farklı olarak bu donanım sayesinde kapsamlı bir eğitim edinen öğrenciler, rakiplerinden bir adım önde mezun oluyor ve kariyer basamaklarını daha da çabuk tırmanabiliyorlar.

 NeoTech kampüslerde öğrencilik hayatı nasıl?

Eğitimde devrimci bir anlayışa sahip olan bu kampüs konsepti; kendi değerini de sadece bilgiye ulaşımdan, teknolojiden yana yansıtmıyor. Ayrıca rekabetçi ve eğlence merkezli sportif faaliyetler sunan sahaları, fitness merkezleri, kulüpler varlığıyla da sosyal ve teknolojik imkânlar bütünleştirilmiş oluyor. Yani öğrencilik hayatını eşsiz bir sürece dönüştüren her ayrıntı NeoTech kampüslerde bulunuyor. Kim üniversite hayatının farklı ve dolu bir şekilde yaşanmasını istemez ki?

Türkiye’nin en hızlı büyüyen vakıf üniversitelerinden Nişantaşı Üniversitesi’nin en büyük projesi  NeoTech Kampüs ile eğitimde yenilikçi ve teknolojik bir çağ başladı.

NeoTech Kampüs’te yönetiminden akademisyenlerine, teknolojisinden eğitim anlayışına kadar tüm bileşenleriyle bilimi, teknolojiyi, dünyayı yakından takip ediyor; farklı bakmanın, görmenin, değişmenin ve değiştirmenin gücüne inanılıyor.

Nişantaşı Üniversitesi; vakıf üniversiteleri arasında bir ilk olan bu özelliğiyle daha fazla sayıda öğrenciye ulaşarak Türkiye’nin geleceğini olumlu yönde hızla şekillendirmeyi amaçlıyor..

Şimdi daha fazlasını keşfet!