• Hürriyet Twitter
R

Tatil için Antalya’da cennetten bir köşe: Çamyuva!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Şehrin koşturmacasına, yoğun iş temposuna ara vermek ve derin bir nefes almak için harika bir adres Çamyuva… Bu yaz, yemyeşil doğal güzellikler arasında gezinirken tertemiz havayı içinize çekmek, kumsaldan denize yürürken huzuru dolu dolu hissetmek ve tatilin her anında mutlu olmak istiyorsanız rotanızı Antalya’nın popüler tatil adreslerinden Kemer’e bağlı Çamyuva beldesine çevirebilirsiniz!

Deniz, kum, güneş ve eğlence… Daha ne olsun!

Çamyuva’nın 3 kilometre boyunca uzanan kumsalından denize girmek muhteşem bir keyif… Sıcacık kumlara basarken duyacağınız keyif mi yoksa kendinizi masmavi denize bıraktığınız o an yaşayacağınız ferahlık mı daha huzurlu biz karar veremedik ama siz yaz için bu deneyimi kendinize hediye etmeye tam da şu an karar verebilirsiniz!

Çamyuva Plajı’nda yüzmenin ve güneşlenmenin yanı sıra su kayağı, deniz paraşütü, muz ve jet ski gibi su sporları aktivitelerine katılarak bolca eğlenmek de mümkün. Ayrıca dilerseniz suyun altındaki büyüleyici dünyayı keşfetmek için dalış yapabilir, birbirinden güzel koylarda yüzmenin tadını çıkarmak için tekne turlarına katılabilirsiniz. Gece eğlencesi içinse tabii ki Kemer’in popüler gece kulüpleri sizi bekliyor.

Çamyuva çevresinde nereleri görmeli?

Tarihi değeri ve doğal güzelliği kadar hemen derinleşmeyen deniziyle de dikkatleri üzerine çeken Phaselis Antik Kenti, Çamyuva tatiliniz sırasında mutlaka ziyaret etmeniz gereken yerlerden... Öte yandan Olimpos Teleferiği ile Tahtalı Dağı’na çıkmak da heyecan verici olabilir. Burada eşsiz bir panoramik manzara sizi bekliyor. Dilerseniz burada yamaç paraşütü ve doğa yürüyüşü gibi etkinliklere dahil olabilirsiniz. Gezilecek yerler listenize Olympos Antik Kenti’ni ve Çıralı’yı da eklemeyi ihmal etmeyin. Tüm bunların yanında günübirlik turlara katılarak Köprülü Kanyonu’na gidebilir, kanyon yürüyüşü ve rafting maceralarına dahil olabilirsiniz.

Çam ağaçları arasında konforlu bir tatile hazır olun!

Yaz tatilleri için çoğunlukla Çamyuva’da “Ultra ve Premium Her Şey Dahil” hizmetleri ile öne çıkan tatil köyleri tercih ediliyor. Lüksü ve konforu, doğanın eşsiz güzellikleri ile buluşturan, ayrıca kaliteli hizmet anlayışı ile misafirlerine kucak açan bu otellerde, hem ruhunuzu dinlendirmeye hem de doya doya eğlenmeye ne dersiniz?

Tatilde mükemmeli arayanlar Club Marco Polo’da buluşuyor!

“Premium Her Şey Dahil” konaklama konsepti ile ayrıcalıklı bir tatilin kapılarını aralayan Club Marco Polo, Çamyuva’da tatilinizi geçirebileceğiniz en özel adreslerden biri. Kendine özel Mavi Bayraklı plajı, özenle dekore edilmiş konforlu odaları, birbirinden güzel lezzetler sunan restoranları, hem ruhunuza hem bedeninize iyi gelecek SPA olanakları, çocuk dostu hizmetleri ve balayı çiftlerine sunduğu ayrıcalıklar ile öne çıkan tatil köyünde sevdiklerinizle birlikte olmanın tadını çıkarın.