• Hürriyet Twitter
R

Sevgililer Günü önerisi: Bu hediyeyle sevgilinizi kendinize tekrar aşık edin

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Sevgililer Günü'nde ne alsam diye düşünüyorsanız, size bir önerimiz var. Hem hayatınızı kolaylaştıracak hem sevdiklerinizle daha uzun ve kaliteli zaman geçirmenizi sağlayacak o hediye...

Hediye alırken neye dikkat etmelisiniz?

Öncelikle, Sevgililer Günü'nde hediye alacağınız sevdiğinizin nelerden hoşlandığını, neleri sevdiğini, istediği veya ihtiyacı olan alanları iyice belirleyin. Daha sonra onu mutlu edecek, size daha kaliteli zaman geçirme imkanı sağlayacak ürünlere dair düşünmeye başlayın.

Hoşlanacağı bir hediyenin yanı sıra ihtiyacı olan bir şey alın

Sevdiğiniz, sizin alacağınız bütün hediyeleri mutlaka beğenecek olsa da hediye alırken biraz daha ince düşünmek, mutluluk çarpan sayısını emin olun artıracaktır :)

Hem hoşuna gidecek bir hediye hazırlamak hem de bir ihtiyacına cevap verecek bir hediye almak sizi mükemmel bir Sevgililer Günü hediyesine götürür. Her an elinin altında olacak, her kullandığında sizi hatırlayacağı ve tekrar tekrar seveceği bir hediye...

Bugünün dünyasına uygun teknolojiler içeren hediyeler aklınızda olsun

Artık elimizin altında birçok teknoloji var ve günlük hayatımızın önemli bir bölümünde modern teknolojilere sıklıkla başvuruyoruz. Siz de sevdiğinize alacağınız hediyeyi bu açıdan düşünebilir, ihtiyacı olan ve seveceği bir hediye alırken teknolojik altyapıya uyumunu aklınızın bir kenarında tutabilirsiniz.

Hediyenizin, sevdiğinizin günlük hayatını kolaylaştıracak bir şey olmasına dikkat edin

Sevdiğinize sizin bir tek öpücüğünüz en büyük hediye olsa da aslında günlük hayatını kolaylaştıran, ona daha fazla özgür zaman yaratabilecek bir hediye düşünmeniz gerekiyor. Örneğin, ev işlerine ayırdığı vakti ve enerjiyi bir düşünün... Peki ömrünün kalanında bu işlerden onu kurtarıp, çok kıymetli bir hediye olan zamanı verseniz?

Evet, bizce de çok güzel olur...

 

Artık nasıl bir hediye almanız gerektiğini biliyorsunuz.

İşte aradığınız hediye!

Aradığınız hediye işte bu: iRobot Roomba 966 Robot Süpürge! 

Sevdiklerinizin ev işlerine ayırdığı vakti size ayırmasının ve sizinle daha özgür, kaliteli ve huzurlu vakit geçirebilmesine olanak sağlayacak yolun mimarı iRobot Roomba robot süpürge. Tek tuş ile evinizi derinlemesine temizleyecek ve iş yükünü sizden alacak, böylece zamanınız size kalacak.

Üstelik şimdi teknosa.com’da "teknosaroomba966" kodunu kullanarak iRobot Roomba 966 ve "teknosaroomba606"kodunu kullanarakiRobot Roomba 606 ürünlerini indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayın!

AeroForce® 3 Adımlı Temizleme Sistemi 

AeroForce 3 adımlı temizleme sistemi, Roomba serisi 900 robot süpürgelerinin bir parçasıdır. Devrim niteliğinde bir temizleme sistemi olan AeroForce , vakum verimliliğini %50'ye kadar arttırır ve Roomba 600 serisine göre 5 kata kadar daha güçlü bir performans ile evinizi temizler.

 

Otomatik şarj

 

Roomba tamamen şarj edilmiş durumda iken 2 saate kadar temizlik yapabilir, daha sonra otomatik olarak şarj istasyonuna gider ve şarjını tamamladıktan sonra diğer odaların temizliğine kaldığı yerden devam eder.

iAdapt® 2.0 navigasyon

 

Roomba, gelişmiş navigasyon sistemi iAdapt 2.0 ile büyük bir dairenin veya evin temizliğini kolayca yönetir. iAdapt 1.0 teknolojisini bir ileri seviyeye taşıyarak paralel çizgiler halinde sensörleri ile beraber çok detaylı bir temizlik deneyimi sunar.

Akustik ve Optik Kir Algılama

Roomba kirli bölgeleri algılayan akustik ve optik sensörlerle donatılmıştır. Robot böyle bir alanı fark ettikten sonra zeminin temiz olduğuna emin olana kadar titizlikle o bölgeye yoğunlaşır. Optik sensör sayesinde toz haznesi dolduğunda robotunuz sizi uyarır. Arzu ederseniz toz haznesi dolduğunda temizliği durdurur.