• Hürriyet Twitter

Sen evde kal

market sana gelsin:

Online marketler hakkında

bilmeniz gereken her şey!

 

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Çoğu kişinin evde kalmak zorunda olduğu bu dönemde modern hizmet anlayışı; tüketicilere sunduğu hijyenik teslimat koşulları ve pratikliğiyle online marketler bir adım daha öne çıkmaya başladı. Birçok çeşit ürünün sunulduğu online marketler; bu dönemde mutlaka keşfetmeniz gereken bir hizmet olarak karşımıza çıkıyor. Hazırladığımız içerikte online marketler hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar hakkında bilgi edinebilir; doğru bilinen yanlışları da beraberinde öğrenebilirsiniz. 

Ürün çeşitliliği oldukça fazla!

Evet, online marketlerde sanılanın aksine sınırlı bir ürün yelpazesi yok. İstenilen hemen hemen her şeyin olduğu ürün gamlarının çeşitliliği; süpermarketlerin ürün yelpazesine benzerlik gösteriyor. Yani bu süreçte istediğim ürünü bulamayacağım endişesi taşımanıza pek de gerek yok. Öte yandan hep arayıp da bulamadığınız ‘’niş ürünleri’’ online marketlerde rahatlıkla bulubilmeniz; hizmeti kalıcı bir avantaja dönüştürüyor.

Pratiklik en büyük cazibe

Dinamikliğin esas amaç olduğu bir dünya düzeninde yaşıyoruz. Çok kısa sürede bir çok işi yapmaya çalıştığımız bir dünyada; ihtiyaçların daha kolay giderilmesi bizlere daha çok fayda sunuyor. Online marketler bu noktada süpermarket alışverişlerimiz için kolaylık sağlıyor. Tek tuşla istediğimiz ürünleri kapımıza getirebilmemiz, elbette çağımızın anlayışıyla da paralel bir özellik taşıyor.

Aslında her şey aynı fiyatta

Online market yerine sokağa çıkıp markete gitmenize pek de gerek yok. Çünkü online marketler; sizlerin sokaktaki marketten aldığınız ürünlerle aynı fiyat yelpazesini sunuyor. Böylece, kolay bir hizmetten yararlanırken; maddi açıdan bir zarara da uğramış olmuyorsunuz.

O poşeti artık taşımayacak, o sıraya artık girmeyeceksiniz

Elbette en güzel noktalardan biri de sokaktan eve kadar taşımak zorunda olduğunuz ağır poşetlerden kurtulmanız hususunda birleşiyor. Poşet taşıma derdine son veren online market uygulamaları, pratikliği ve konforu da doğrudan hayatımıza sokuyor. Öte yandan market kuyruklarına dâhil olmamanız zaman yönetiminiz konusunda da size avantaj sağlıyor.

Peki bu dönemde nasıl online marketleri tercih etmelisiniz?

Teslimatta hijyene dikkat


Meyve ve sebzelerin, paketli şekilde muhafaza edilip; kullanıcıya bu şekilde sunulması özellikle bu dönemde oldukça önem taşıyor. Paketli teslimatlarda özellikle çalışanların ve ürünlerin temizliğine, teslimat ortamının hijyenine dikkat eden online market uygulamaları tedarik sürecinin de kaliteli bir şekilde yapılmasını sağlıyor. 

Dağıtım kapasitesi önemli

Dağıtım kapasitesi yüksek online market uygulamalarını seçmeniz işini kolaylaştırır. Böylece sıra beklemez, talep ettiğiniz ürünlere kısa sürede ulaşma şansınız artar.

Temassız Teslimat

Temassız teslimat uygulamasında bulunan online marketleri tercih etmenizde fayda var. Paketi kapıya bırakan ve uygulamayı kullanan kişilerin önündeki paketleri alan teslimat hizmetleri işinizi daha da kolaylaştırır.

Kişilere özel teslimat

Yaşı büyük olan, kronik hastalıkları bulunan, hamile olan kişilerin ve bu kişilerle ortak yaşam alanı paylaşanların da evlerinden çıkması bu dönemde sakıncalı bulunuyor. Bu nedenle market gibi kalabalık ortamlarda bulunmaları tehlikeli olan bu gruptaki kişilere teslimatı ücretsiz yapan hizmetler bir adım daha öne çıkıyor.

Evde kaldığın süreçte istegelsin senin yanında!

 

Tüm süpermarket ihtiyaçların istegelsin’le kapında. Ücretsiz, paketli, temassız teslimat seçenekleri; dezenfektan koşulları oluşturulmuş hizmet servisi ve dağıtım kapasitesiyle bu süreçte senin yanındayız!

Süpermarket ihtiyaçların bir tıkla gelsin!