• Hürriyet Twitter
R

Rotamızı mavilikler ülkesi Bodrum’a çeviriyoruz!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Havaların ısınmasıyla beraber bizi yola düşüren, ilk fırsatta kendimizi sokaklarına atmanın yollarını aradığımız Bodrum; bembeyaz evleri, sonu maviliklere çıkan dar sokakları, eğlenceli gece hayatı ve enfes lezzetleriyle kapılarını sonuna kadar aralıyor.

Derin berrak sulardan, yemyeşil tepelerin zirvesine, doğanın sunduğu birçok güzelliği Bodrum’da keşfedebilirsiniz. Dünyada hala hayat varmış dedirten Bodrum’da gündüzleri koyların ve kumsalların keyfini çıkarırken geceleri ışıl ışıl bir dünya sunan eğlence mekanlarında tatil keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Ultra her şey dahil bir tatil

Turgutreis’in Mandalinci Koyu’nda misafirlerini ağırlayan ve denize sıfır konumu ile Bodrum’un eşsiz denizinin tadını doyasıya çıkarma imkanı sunan My Ella Bodrum Resort & Spa; özel plajı, açık ve kapalı yüzme havuzları ile eğlence dolu bir tatil deneyimi yaşatıyor. Tesisin konforlu odalarında misafirlerin rahat etmesi için pek çok olanak düşünülmüş. Tesis, seçkin lezzetler sunan ana restoranının yanı sıra dileyen misafirler için özel menü ile de servis veriyor. Tesisin donanımlı SPA merkezinde yenilenme ve yorgunluğunuzdan arınma imkanı bulabilir, fitness salonunda tatil boyunca form tutmaya devam edebilirsiniz.

Eğlenceye ortak olun

My Ella Bodrum Resort & Spa, her gece farklı şovlarıyla misafirlerinin tatilin her anından keyif almasını hedefliyor. Geniş bahçesi, uzun sahili, ferah ve rahatlatan mimarisi, üst düzey hizmet anlayışıyla ön plana çıkan tesis, Bodrum’da unutulmaz bir tatilin kapılarını sizler için aralıyor.

Denize sıfır tatilin tadını çıkarın

Bodrum’un masmavi sularına sıfır konumda bulunan My Ella Bodrum Resort & Spa’da, plajda şezlong ve şemsiye ücretsiz olarak sunuluyor. Tesis ile özel plaj alanı arasında keyifli bir yürüyüş yolu da bulunuyor. Bu yolda gün içinde dilerseniz kısa yürüyüşlere de çıkabilirsiniz.

Avantajlı konumun keyfini sürün

Turgutreis'te konumlanan My Ella Bodrum Resort & Spa; Turgutreis merkeze 2 kilometre, Bodrum merkeze 20 kilometre ve Milas - Bodrum Havaalanı'na 50 kilometre mesafede yer alıyor. Bulunduğu konum ile dikkat çeken tesis, misafirlerine ulaşım açısından da kolaylık sağlıyor.