• Hürriyet Twitter
R

Mavi Diplomayla uluslararası mezun olmaya hazır mısınız?

KAYDIR 6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Üniversite tercihini etkileyecek, uluslararası bir düzeyde eğitim almanı sağlayacak mavi diplomayı keşfediyoruz. Dünyanın dört bir yanında eğitim ve iş imkanı sunan “mavi diploma” ne anlama geliyor?

‘Mavi diploma’ eğitim hayatınızda nasıl bir fark yaratacak?

Üniversite seçimi, başarılı bir kariyer planlamasının en önemli adımı. Özellikle üniversitenizin size sunduğu imkanlar ve sahip olduğunuz diplomanın niteliği, mezun olduktan sonra hem yurt içinde hem de yurt dışında karşınıza çıkan iş fırsatlarında bir adım öne geçmenizi sağlayacak. Gelin, üniversite eğitim hayatınız boyunca sizi en ileriye taşıyacak özel imkanları ve mezun olduktan sonra size dünyanın dört bir yanında yepyeni kariyer fırsatları sunacak mavi diplomayı birlikte keşfedelim.

Mavi diploma hayata yetiştiriyor

Mavi Diploma, ulusal kurumlar tarafından ortaklaşa hazırlanmış, işveren ve eğitim kurumlarının yeterliliğinizi anlamalarına yardımcı olacak bilgiler içeren ve diplomanızla beraber sizle verilen bir belgedir. Mavi Diploma aynı zamanda uluslararası düzeyde eğitim aldığınızı ve Avrupa Birliği standartlarında bir üniversiteden mezun olduğunuzu gösterir. İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nden mezun olurken Mavi Diplomanızı alarak Avrupa Birliği’ne üye tüm ülkelerde öğrencilik hayatına devam edebilir ya da yurt dışında sizi bekleyen iş fırsatlarında bir adım öne geçebilirsiniz.

Dünyanın dört bir yanındaki üniversitelerle iş birliği

Tercih ettiğiniz üniversitenin uluslararası iş birlikleri ve kurduğu stratejik ortaklıklar, eğitim hayatınız boyunca size dünyanın birçok ülkesinde yepyeni kapılar açabiliyor. İstanbul Nişantaşı Üniversitesi buradan hareketle, dünyanın dört bir yanında 100’e yakın Erasmus anlaşması ve üniversite iş birlikleriyle her yıl uluslararası ağını kuvvetlendiriyor. Bunun yanında, dünyanın saygın üniversiteleriyle stratejik iş birlikleri kurarak, öğrencilerine ABD başta olmak üzere İtalya, Fransa ve Çin gibi dünyanın birçok ülkesinde lisans, yüksek lisans ve sertifika programlarına katılma imkânı sunuyor.

Sabit ücret ve kesintisiz burs

Kapsamlı ve kesintisiz burs programları, üniversitedeki eğitim hayatınız boyunca en büyük destekçiniz olur. Özellikle kesintisiz burslar, her yıl hesap kitap yapmak yerine sadece eğitiminize odaklanabilmeniz için çok değerlidir. İstanbul Nişantaşı Üniversitesi öğrencileri kapsamlı ve kesintisiz burs programından faydalanırlar. Başka bir ifadeyle, not ortalamalarınıza bakılarak bursunuz kesilmez; siz mezun olana dek, herhangi bir hak kaybı olmaksızın burs imkânlarından yararlanırsınız. Ayrıca erken kayıt olanağını kullanarak, ücret artışından etkilenmeden eğitimlerinizi tamamlayabilirsiniz.

NeoTech Campus: Türkiye’nin ilk teknolojik kampüsü

Sürekli değişen ve kendini yenileyen bir dünyada yer alabilmenin yolu, gelecekteki koşullara şimdiden ayak uydurabilmekten geçiyor. Türkiye’nin ilk teknolojik kampüsü olan NeoTech Campus, bu anlamda kendini kanıtlayan ve sahip olduğu imkanlarla çok yönlü bir eğitim olanağı sunan çok özel bir kampüs. İstanbul Nişantaşı Üniversitesi NeoTech Campus, İstanbul’un kalbi Maslak’ta, teknoloji odaklı tasarımıyla gerçekten zengin bir kampüs hayatı sunuyor. NeoTech Campus, 200 akıllı sınıf, 124 laboratuvar, 168 uygulama sınıfı ve simülasyon merkezlerinin yanı sıra spordan müziğe pek çok alanda deneyim noktasına sahip.

Ayrıcalıklı eğitim fırsatları, mavi diploma seçeneği, özel yetenek programları ve burs avantajlarıyla Nişantaşı Üniversitesi’ni keşfet!

Detaylı bilgi için tıklayın.