İstanbul’un güzelliklerini yaşamanız için 4 tavsiye

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Emaar Square Mall katkılarıyla

İstanbul… Dünyanın en heyecan verici şehri! Bu şehri yaşamak için dünyanın diğer ucundan gelen insanların bildiği bir şey olmalı… Tarihi dokusunu, Boğazı’nın tatlı esintisini, eşsiz damak tadını, ışıltısını, enerjisini, dinamizmini yani İstanbul’un tüm güzelliklerini yaşamanız için 4 tavsiye.

Lezzet durakları

İstanbul’un yerel tatlarından dünyanın dört bir yanına uzanan lezzet duraklarını keşfedin. Bugününüzü adeta bir gastronomi tutkunu gibi geçirin.

Stressiz bir gün

Şehrin hızlı akan nabzında, stressiz bir gün geçirmek imkânsız değil. Suyu izleyin, suyun rahatlatıcı etkisini hissetmek için su altını keşfedin.

İstanbul’a uyanın

Şehrin ortasında ama karmaşadan uzak bir yer seçin... İstanbul’u dinleyerek, şehir manzarasına karşı güne merhaba deyin. Bugün sadece konforunuza düşkün olduğunuz bir gün olsun. Kahvaltınızı alın ve İstanbul manzarasının keyfini çıkarın.

Eğlenceye adım atın

İstanbul, hiç uyumayan bir şehir… Bu şehrin tadını çıkarmak istiyorsanız eğlencesini de yaşamalısınız. Sadece siz değil çocuklarınızla da bu eğlencenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Peki, bütün bunları tek bir yerde ve Burak Özçivit ile yaşayabileceğinizi söylesek ne dersiniz?

Alışveriş, gastronomi ve eğlenceye dair her şeyi bulabileceğiniz Emaar Square Mall ve modern ile gelenekselin buluştuğu Emaar Square Residences’la; İstanbul Emaar Square’de daha güzel. Formu doldur Burak Özçivit ile tanışma şansı yakala ve İstanbul’u yaşamaya başla!