• Hürriyet Twitter
R

Herkesin ihtiyacı farklı... Sağlık sigortası yaptırmadan önce mutlaka keşfetmeniz gereken 5 yenilik!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Yaşadığımız pandemi ile birlikte uzun ve mutlu bir yaşamın en önemli formülünün sağlık olduğunu bir kere daha anlamış olduk. Bu nedenle geleceğe güvenle bakabilmek adına kendimizin ve ailemizin sağlığı için neler yapabileceğimizi çok daha fazla önemsemeye başladık. Sağlık sigortaları, bu anlamda değerlendirilebilecek çözümlerin en başında geliyor. Ancak doğru sağlık sigortasını seçebilmek için farklılaşan ihtiyaçları da dikkate almak gerekiyor. Farklı ihtiyaçlara uygun olarak tasarlanmış sağlık sigortalarını sizin inceledik.

Aksağlık Sağlık Sigortası

Kişiye özel modüler yapı ile tasarlanan bu sağlık sigortasında; tüm aile bireylerini kapsayan “Ailem”, tüm çocukluk ve koruyucu aşıların da dahil olduğu “Çocuğum”, doğum sürecini kolaylaştıran “Yeni Hayat” ve yurt dışında sağlık hizmeti sağlayan VIP olmak üzere 4 farklı sağlık planından oluşuyor. Sigorta sahibi kendisine en uygun planı seçiyor ve söz konusu planın sunduğu imkanların yanı sıra ücretsiz check up, online sağlık danışmalığı ve mobil uygulama avantajlarından yararlanabiliyor

Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

Tanı ve tedavisini özel hastanelerde yaptırmak isteyen SGK’lıları düşünerek tasarlanan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile SGK anlaşmalı özel hastanelerde SGK’nın karşılamadığı veya ücret limitlerini aşan tedavi giderleri karşılanır. Yılda 10 defa kullanma hakkı tanınan bu sigortada, sigorta sahibi dilerse ihtiyacına uygun 2 farklı anlaşmalı kurum ağını kendi seçebilir. 3 yıl kesintisiz sigortalı olması halinde ise “Ömür Boyu Yenileme Garantisi” hakına sahip olabilir.

Hayata Devam Sigortası

Kanser, kalp krizi ve alzheimer gibi tehlikeli hastalıklar ile organ nakli, uzuv ve işitme kaybı gibi tehlikeli durumları kapsayan Hayata Devam Sigortası, sigorta sahibine söz konusu durumlarda finansal destek sağlamanın yanı sıra ücretsiz check up, tedavi destek paketi, transfer hizmetleri ve kişiye özel sağlık danışmanlığı sunuyor. Böylelikle sigorta sahibinin kendini yeni hayatında güvencede hissetmesini sağlıyor.

Kolay Sağlık Sigortası

Tedbiri elden bırakmak istemeyenler için tasarlanan Kolay Sağlık Sigortası; 0-45 yaş aralığında ve tanısı konmuş herhangi bir hastalığı bulunmayan kişilerin, özel hastanelerde ayrıcalıklı ve konforlu hizmetten yararlanmalarına imkan tanıyor. Yaş ve cinsiyet farketmeksizin herkesin aynı primi ödediği bu sigortada, online danışmanlık, check up, mamografi ve PSA kontrol hizmetlerinden ücretsiz faydalanabiliyor. 

Yabancılara Özel Sağlık Sigortası

Kanun gereğince Türk vatandaşı olmayan ve ikamet izni almak için Türkiye’ye gelen yabancı konukların yaptırmak durumunda olduğu Yabancılara Özel Sağlık Sigortası; sigorta sahibinin ayakta veya yatarak tedavilerini, doktor muayenelerini, ilaç masraflarını ve birçok sağlık işlemi için kapsamlı teminatları kapsar.

Siz keyifli anılar biriktirin diye Aksağlık’ı tasarladık; ihtiyaçlarınıza yönelik planları, 7/24 hizmet hattı ve mobil uygulaması ile hayatınızı kolaylaştırdık.

Detaylı bilgi için tıklayınız

 

Advertisement