• Hürriyet Twitter
R

Dijital banka müşterisi

olmayı hangi fırsatlar

bir ayrıcalık hâline getirir?

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Bankacılık sektörü özellikle bu dönemde  dijitalleşen müşteri deneyimlerine hız verdi. Çünkü devir dijital deneyimlerin ve pratikliğin çağı…Dijital bankacılığın bu dönemde sunduğu farklı fırsatlar, banka müşterisi olmayı özel bir ayrıcalık hâline getiriyor. Şimdi bu fırsat ve ayrıcalıkları birlikte keşfedelim.

Ücretsiz bankacılık işlemleri

EFT/Havale, limit üstü para çekme ve ortak ATM işlemleri birçok müşterinin sık sık kullandığı uygulamaların başında geliyor. Özellikle pandemi döneminde nakit işlemlerini ücretsiz şekilde yapabilmek banka müşterileri için daha da önem atfediyor. Bu noktada ücretsiz bankacılık işlemlerine imkân veren bankaları tercih edebilir, pandemi döneminde yapacağınız ek masraflardan kurtulabilirsiniz.

Harcadıkça kazandıran puanlar

Harcadıkça kredi kartınızda biriken para yerine geçen puanlar, yaptığınız harcamaları size avantaj olarak sunan bir mekanizma sağlar. Anlaşmalı satış noktaları içerisinde geçen puanlar, süpermarketten akaryakıta, teknolojik aletlerden ayakkabılara kadar sayısız yerde kullanım avantajı verir.

Güvenli para yönetimi

Veri ve dijitalleşme çağında güvenlik artık çok daha önemli. Uzaktan banka müşterisi olma gibi avantajların öne çıktığı bu süreçte biyometrik kontrol, görüntülü görüşme, çarpraz teyitleme, otomatik karakter tanıma ve yakın mesafe iletişim vb… gibi güvenlik adımları müşterilere hem pratiklik hem de güven sağlıyor. Kimlik teyitleriyle müşterinin mobil deneyiminin birleştirildiği güvenlik uygulamaları artık canlılık testleriyle de genişliyor.

Temassız ödeme yöntemleri

Birçok yenilikçi uygulamayla birlikte artık QR kod ve Bluetooth teknolojilerinin de yer aldığı farklı yöntemlerle para transferi yapılabilmesine imkan tanınıyor. Özellikle evlerde bulunduğumuz pandemi sürecinde temassız ödeme yöntemlerinin önemini göz önünde bulundurursak, bu uygulamalar müşterilere yeni ayrıcalıklar ve kolaylıklar sağlıyor.

Uzaktan müşteri deneyimi

Evden çıkmadan banka müşterisi olmak elbette bugünlerde en büyük ayrıcalık. Sadece mobil uygulamaları kullanarak, bugün artık her zaman her yerde banka müşterisi olunabiliyor. 

Akbank müşterisi değilseniz artık dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman, Akbank Mobil'i indirerek Akbanklı olabilirsiniz.


Üstelik mobilden Akbanklı olanları internet alışverişlerinde 900 TL’ye varan chip-para ve 1 yıl boyunca ücretsiz bankacılık işlemlerini yapma fırsatı bekliyor.

Hemen Akbanklı ol!