• Hürriyet Twitter
R

Çalışanlarınızın mutluluğunu ve memnuniyetini artıracak yepyeni bir uygulama!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Ödüllendirme, özel gün hediyeleri, dönemsel yardımlar ve düzenli olarak sunulan yan haklar; çalışanların yüksek performans ve motivasyon göstermesinde oldukça etkili rol oynuyor. Ancak işverenlerin söz konusu hediye ve ödülleri belirlerken oldukça titiz ve özenli davranması gerekiyor. Çünkü klişe haline gelen hediye ve ödüller, çalışan ile işveren arasında bağı güçlendirmek yerine, çalışanın işinden giderek uzaklaşmasına neden olabiliyor. Tam da bu düşünceden hareketle hayata geçirilen kurumsal hediye platformu, sunduğu profesyonel çözümlerle hem işvereni hem de tüm çalışanları memnun ediyor. Tamamen dijital olan bu uygulamayı gelin yakından inceleyelim…

Çalışanlara istediğini seçme özgürlüğü

Şirketlerin ödüllendirme ve hediye sisteminde genellikle tek bir seçim yapılır ve tüm çalışanlara aynı ödül ve hediye verilir. Bu durum şirketler için kolay bir çözüm gibi görünse de genellikle çalışanları pek memnun etmeyen bir durumdur. Gıdadan giyime, elektronikten akaryakıta kadar birçok farklı kategoride seçkin markayla anlaşması bulunan kurumsal hediye platformunda; çalışanlara, miktarı işveren tarafından belirlenen dijital hediye bakiyeleri/çekleri tanımlanır. Böylelikle çalışan, yüzlerce seçenek içerisinden hediyesini kendi seçer.

İşverenlere vergi avantajı

Geleneksel ödüllendirme ve hediye sisteminde, hediyenin tedariği, ulaştırılması ve dağıtımı konusunda şirketlerin ekstra zaman ve maliyet harcaması gerekebiliyor. Tamemen dijital kurumsal hediye platformunda ise çalışanlar ister mağazadan ister e-ticaret sisteminden hediyelerini aldıkları için ekstra zaman ve maliyet gerekmiyor. Sistemin işverene sağladığı maddi avantaj sadece bununla da sınırlı kalmıyor. Uygulamayı kullanan şirketler ayrıca yüzde 44’e varan vergi indiriminden de faydalanabiliyor.

Uçtan uca dijital kullanım deneyimi

Tamamen dijital ortam üzerinden yürütülen kurumsal hediye platformunda; işverenler, çalışanlarına hediye bakiye/çeklerini uygulama üzerinden tanımlatıyor. Çalışan ise “çekim kayboldu” ya da “çalındı” gibi bir kaygı yaşamadan uygulama üzerinden takip edebiliyor. Ayrıca bu sayede kalan bakiyelerini de kolaylıkla görebiliyorlar.

Şirket müşterileri de uygulamaya dahil edilebiliyor

Kurumsal hediye platformu, şirket çalışanlarının yanı sıra şirketin müşterilerine de alternatif kampanyalar sunma imkanı veriyor. Böylelikle şirketler, standart belirlenmiş hediyeler yerine müşterilerine bir SMS’le hediye çeklerini iletebiliyor ve müştelerin yüzlerce seçkin mağaza arasından kendi hediyelerini seçmelerini sağlıyor.

Performans ödüllendirme, çalışan motivasyonu, dönemsel yardımlar ve yan haklar için artık yepyeni bir çözüm,
tek bir adres var : FlexoGift

Sodexo, dijital kurumsal hediye platformu FlexoGift sayesinde tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor, hem işverenlere hem çalışanlara binlerce markadan seçme özgürlüğü sunuyor. 

Detaylı bilgi için tıklayınız