• Hürriyet Twitter
R

Bu detoks programları ile 21 günde yenilenin!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

“Toksinlerden arınma” anlamına gelen detoksa en çok mevsim geçişlerinde ihtiyaç duyuyoruz. Çünkü vücudumuz mevsim geçişinde bir uyum sürecine giriyor. Peki, detoks için neden 21 güne ihtiyacımız oluyor? Çünkü, bilimsel olarak; bir davranışın, bilinçaltımıza yerleşip, alışkanlığa dönüşmesi için gerekli olan minimum uygulama süresi 21 gün. Hazırsanız başlayalım, bu formüller ile kendinizi yeni mevsime hazırlayıp çok daha iyi hissedeceksiniz.

Şekersiz 21 gün

Vücudunuzun ve damak tadınızın şeker eşiğini düşürmek için 21 gün şeker detoksunu deneyin. 21 gün boyunca şeker ve şeker içeren yiyecek ve içecekler, paketlenmiş ve işlenmiş gıdalar, kızartmalar, tatlandırıcılar ve tatlandırıcı içeren tüm diyabetik, diyet ürünler ve alkolü hayatınızdan çıkarın. 21. günün sonunda, sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmaya başladığınızı göreceksiniz.

21 günde mutluluk

21 günde zihninizi arındırın. Olumsuz düşüncelerden uzaklaşmayı ve hayatınızda klişeleştirdiğiniz olumsuz sözleri söylememeyi deneyin. Örneğin; “çok şanssızım, çok sakarım” gibi negatif düşünce kalıplarını hayatınızdan çıkarın. Kötü anılarınızı kabul edin ve geçmişinizde sizi üzen insanları affedin.

21 günde sağlıklı alışkanlıklar

21 gün boyunca her sabah bir bardak su için. Her gün mutlaka kahvaltı yapın. 4-6 saatten az uyumamaya özen gösterin. Öğünlerinizde sebze yoğunluğunu artırın. Alışverişe gitmeden mutlaka bir liste yapın. Daha fazla hareket edin, yürüyüş yapın ya da merdivenleri kullanın. 21. günün sonunda bütün bu sağlıklı alışkanlıkları hayatınıza sokmuş olacaksınız.

21 günde cildinizi yenileyin

Bakım rutininizi ve kullandığınız ürünleri gözden geçirin. Size iyi gelmediğini düşündüğünüz ürünleri kullanmaktan vazgeçin. Hangi günler maske, hangi günler peeling yapacağınıza karar verin. Cildinize çok yüklenmeyin. Haftada bir yastık kılıfınızı değiştirin. Yüzünüzü her sabah ve akşam temizleyin ve nemlendirin. Yazdan çıkan cildinizi hidrokinon içeren serumlar ile aydınlatın. Bol bol su için ve hayatınızdan omega-3’ü eksik etmeyin.

21 günde saçlarınızı canlandırın

Yaz boyunca yıpranan saçlarınızı 21 günlük eğlenceli detoks kiti ile canlandırıp saç dökülmelerinizin önüne geçebilir, parlak ve gür saçlara sahip olabilirsiniz.

Dr. Savon Saç Detoksu; saç detoks yağı, arındırıcı saç peelingi, saç detoks şampuanı ve ahşap taraktan
oluşan 21 günlük bir uygulama kitidir. Saç boyası ve ısıl işlemler sonucu saçları yanmış, mevsim geçişlerinde veya stres gibi nedenlerle saç kaybı yaşayan, saç egzaması ve kaşıntı gibi sorunlarla karşılaşan tüm kadın ve erkek kullanıcılar için idealdir. Temel amacı, saçları her türlü kalıntıdan arındırmak ve saç derisinin nefes almasını sağlamaktır. 

Saçlarınızın tam da ihtiyacı olan bu detoks kiti ile saç ve saç derinizi tekrardan hayata döndürebilirsiniz. 
Dr. Savon Detoks Kitini Satın Almak İçin Tıklayın!