• Hürriyet Twitter
R

Biraz da gülelim:

2020’nin komik yüzünü

6 online yayınla keşfedin!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

2020’de iyi giden pek az şey oldu. Bunun nedenlerini hepimiz biliyoruz. Yaşanılan pandemi, türlü sıkıntılar derken 2021’de şöyle bir geçmişe baktığımız; bazı online yayınların altın çağı da oldu denebilir. Yani biraz da optimist bakacak olursak 2020’nin dijital yayıncılığa kattığı nitelikleri konuşmamız gerekecek. İsterseniz şimdi yüzümüzü güldüren ve bize keyif veren bazı online yayınları keşfederek başlayalım. 

Şimdi YouTube’un en

sevilen Late Night

programına yakından

bakma zamanı…

O Mu, Bu Mu? #10: İrem Sak

Farklı konseptiyle dikkat çeken program, “İbrahim Selim ile Bu Gece" dosta kahkaha, düşmana elem vermeye etmesiyle biliniyor. “ O mu, Bu mu?” programının konsepti temel olarak bir ünlünün önüne sunulan iki seçenekten birini keşfetmesiyle gerçekleşiyor. İrem Sak’ın konuk olduğu bölümdeki komik sohbetler, geceye renk katan cinsten.

Dudak Okuma #7: Yiğit Özşener

Temel olarak headphone takan bir kişinin dudak okumasının istendiği program olan “Dudak Okuma” late night show’un temel konsept eğlencelerinden biri olarak bulunuyor. Yiğit Özşener’in başarısına dikkat…

Dudak Okuma #4: Aslı Enver

“Çobanpüskülü” kelimesini rahatlıkla söyleyebilir misiniz? Aslı Enver’in çabası takdire şayan fakat kendisine gelen Dudak Okuma kelimelerinin de oldukça zor olduğunu kabul etmek gerekiyor.

Late Night Show

konsepti ABD'de

doğmuştur.

Günün haberleri,

misafir röportajları

ve monologlara yer verilir.

Ne Yapıyoruz Biz Ki? Burak Deniz

Çoğumuz bu oyunla aslında “Inglorious Bastards” filmiyle tanıştı. Kafada tutulan kağıtta yazılan şeylerin ne olduğunu bulmaya çalışılan oyun, özetle Sessiz Sinema’nın farklı bir versiyonu denilebilir. Burak Deniz’in katıldığı “Ne Yapıyoruz Biz Ki” konsepti de 2020’nin eğlenceli online yayınlarından sadece bir tanesi.

Gözlerimin İçine Bak #4: İbrahim Büyükak, Göksel

Ünlüleri olduğu gibi gösteren programlara bayılıyoruz. “Gözlerimin İçine Bak” da bunlardan biri. Çünkü bu konseptte ünlüler üzerinden dürüst yanıtlara tanık oluyoruz. Zaten en çok sevdiğimiz ünlülerin de bizler gibi yaşayanlar olduğunu kimse inkar edemez.

Serbest Vuruş #1

Gündemdeki ve yaşamdaki farklı gelişmeleri kendine dert edinen bir program… İşte Karşınızda “Serbest Vuruş”. İbrahim Selim ile Bu Gece’nin en keyifli bölümlerinden biri olan Serbest Vuruş’lar hayata da komik bir pencereden bakabilmemizi sağlıyor.