• Hürriyet Twitter
R

Bir yaşam asistanı

hayatınızı nasıl değiştirebilir?

#YeniKlasik trend'ine 5 adımda dâhil olun!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Çalışma hayatı bazen yüksek temposu ve günlük koşuşturmacasıyla bizleri farklı unsurlara ve aktivitelere itebiliyor. Elbette bu noktada çalışma hayatının temposunu bize ‘anlam’ ve ‘deneyim’ katan unsurlarla dengelemek gerekiyor. İş dışı kalan zamanını kaliteli kullanmaya çalışan kişilere yönelik ‘yeni klasik’ trendi’ini ve ihtiyacınız olan ‘akıllı asistan’ı içeriği okuyarak keşfedebilirsiniz.

Hemen harekete geçmek isteyenler için bazı öneriler şu şekilde;

Kaliteli uyku ile enerjinizi güne yayın

Uyku kalitesi elbette sağlıklı bir iş ve sosyal hayat için gereken en önemli unsurlardan bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Verimli bir uyku, sadece fiziksel dinlemenizin yanında zihinsel olarak da yenilenmenizi sağlıyor. Bu nedenle yeni günün enerjisini yakalayabilmeniz verimli bir uykuya sahip olmak gerekiyor. Özellikle bu noktada uyku kalitesinin takibini sağlayan akıllı asistan özellikli teknolojik saatlerden yardım alabilirsiniz.

Stresi kontrol altına alın

Yaşam kalitesini arttırmanın olmazsa olmazı stresten olabildiğince uzaklaşmaktır. Hayatınızdan stresi tamamen çıkartın demek çok gerçekçi olmayabilir. Ancak stresi minimuma indirerek, kontrolünüz altına alabilirsiniz. Sorunlara odaklanmak yerine kendinizi daha mutlu hissedeceğiniz fiziksel ve zihinsel aktivitelere yönlenmelisiniz. İyi bir beslenme düzeni ve doğru bir uyku planı ile ilk adımı atabilirsiniz. Tüm bu süreçte günlük nabız takibi yapan teknolojik aletlerden destek almayı unutmayın ve her şeyin yolunda gittiğinden emin olun.

Alternatif sporları keşfedin

·       Özellikle Türkiye gibi doğa sporlarına uygun bir coğrafyada farklı keşifler yapmak ve hayatınıza yeni deneyimler katmanın birçok yolu bulunuyor. Örneğin bu noktada kayak gibi kış sporları, trekking gibi doğa sporları ve golf gibi ülkede yeni yaygınlaşan alternatif sporları keşfetmek mümkün. Bu noktada 100’den fazla spor moduyla size kayak, yoga, koşu ve bisiklet gibi alternatif sporları hayatınıza dâhil ettirebilecek WATCH GT 2 Pro gibi alanında öncü saatlerden destek alabilirsiniz.

Sağlık için düzenli takip şart

       Stres ve uyku kalitesinin yanında beden sağlığını günlük olarak takip etmek de gerekiyor. Sağlıklı yaşam trend’ine dâhil olmanın yolu ise elbette vücut sağlığınızı daimi olarak takip etmekten geçiyor. Anlık olarak nabız, oksijen doygunluğu, stres ölçümü yapan asistan teknolojilerin günlük sağlık takibinde işinizi kolaylaştıracağını unutmayın.

Ruhun gıdasını müzikte arayın

Çalışma temposu bazen size yorabilir ve kendinizi daha da bitkin hissettirebilir. Bu noktada ruhunuzu her daim besleyebilmek için müziği hayatınızın her anını doldurmak için kullanabilir ve kontrol için müziği akıllı saatinizle eşleştirebilirsiniz. Müziğin size hayata bağlayan, gerçekte size kim olduğunuzu hatırlatan bir araç olduğunu unutmayın.

 

 #YeniKlasik

deneyiminde neler var?

 

+Spor: 100’den fazla spor modu


+Sağlık: Sağlık verilerinin takibi, kandaki

oksiyen doygunluğu ölçümü,

uyku kalitesi ve nabız takibi, stres ölçümü

 
+Performans: 2 haftaya varan pil ömrü

 
+İletişim: Çağrı cevaplama


+Multimedya: 500 veren şarkı depolama kapasitesi ve

remote fotoğraf çekme özelliği

 

Watch GT2 Pro ile bildirimlerini gör ve yönet, gelen çağrılarını cevapla, hava durumunu keşfet, ister sporda ister günlük hayatında navigasyonu ve sağlık verilerini takip et. #YeniKlasik yaşam tarzı ile tanış!

Watch GT 2 Pro iyi bir klasik saatten beklediğiniz tüm şıklığı yansıtıyor. Üstelik farklı kayış seçenekleri, kişiselleştirilebilir arayüzü ve akıllı özellikleri sayesinde sizi de tam anlamıyla yansıtıyor.

Şimdi daha fazlasını keşfet