• Hürriyet Twitter
R

Bir çift gözün görebileceği en güzel yerlerden biri Foça!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Heredot, "Dünyadaki en güzel gökyüzü ve en güzel iklimi burada" derken boşuna dememiş. Taş evleri, masmavi denizi, doğal güzellikleri, zengin tarihi, yerel lezzetleri ile insanı kendine hayran bırakan tatil beldelerimizin başında gelir Foça… Eğer Foça'ya bir kere ayak bastıysanız tekrar tekrar gelmek isteyebilirsiniz.

Foça’nın eşsiz doğasını ve misafirlerine sunduğu imkanları sizin için araştırdık…

Unutamayacağınız bir tatil deneyimine hazır olun!

Bizi biz yapan değerlerimizi çağdaş bir yaklaşımla harmanlayan Foça'da, hayal ettiğiniz tatili yaşamanız mümkün. Köklerinden ilham alan bu sahil kasabasında isterseniz ailece her anını dolu dolu yaşayacağınız bir tatil, isterseniz hafta sonu molası ya da romantik bir balayı geçirebilirsiniz.

Foça yöresinin izlerini taşıyan doğal taşların kullanıldığı ve ailece geçireceğiniz keyifli bir tatilde ihtiyaç duyacağınız her şey düşünülerek tasarlanmış odalarda, denize sıfır konumda, unutamayacağınız bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Harika bir yazın gizli güzelliklerini keşfedin!

Foça’ya gitmeden önce denizle bu kadar iç içe, huzurla bu kadar koyun koyuna bir yer hayal etmemiş olabilirsiniz. Denize sıfır konumda, kendine ait mavi bayraklı özel plajı olan bir tesiste, ruhunuzu ve bedeninizi beslediğinizi düşleyin ya da siz havuz başında güneşlenirken çocuklarınızın mini kulüpte kendilerine özel etkinliklerle eğlence dolu vakit geçirdiklerini… Tarih ve doğanın muhteşem kombinasyonun güzelliğini keşfedebileceğiniz bisiklet turu ve çok daha fazlası Foça tatilinizde sizi bekliyor.

Kendinizi size özel deneyimler ile şımartın...

Phokaia Antik Kenti’ni görmek, Eski Foça Limanı’nda büyüleyici gün batımlarına şahit olmak, Ege mutfağının doyulmaz lezzetleri ile tanışmak… Kalabalıklar içinde tatil yapmak için değil huzur bulmak için gidilen bir yer Foça!

Foça’nın anlatmakla bitmeyecek güzelliklerini yaşamak, kendinizi size özel deneyimler ile şımartmak isterseniz unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Ege kasabalarına özgü sade yaşam stilini, ferah alanlar ve modern bir yaklaşımla harmanlayan bir tesiste, tatilinizi unutulmaz bir deneyime dönüştürebilirsiniz.

Keyifli bir tatilden beklediğiniz her şey burada fazlasıyla var!

Konumu ile Orak Adası’nın sağladığı koruma sayesinde hafif esintiye ve Kuzey Ege’deki en ılık deniz suyu sıcaklığına sahip plajda bulunan Tiki Bar’da, gündüzleri güzel bir müzik eşliğinde, geceleri ise yıldızların altında ve ateş başında hoş sohbetleriniz ile yudumlayacağınız içeceklerinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Tatiliniz esasında arkadaşlarınız, dostlarınız veya ailenizle huzurla bir fincan kahve içmek mi istiyorsunuz? Dünya kahveleri ve ufak atıştırmalık seçenekleri de sizi bekliyor.

Su sporları, yelken, tenis, yürüyüş, fitness, yoga, pilates, sauna ya da Uzak Doğu masajı ve zengin içerikli pek çok sosyal aktivite ile özgür ve sıra dışı bir tatil deneyimi yaşamak için Foça'yı keşfedin ve tadını çıkarın!

Yaz aylarında sevdiklerinizle Foça’da bir arada…

Baharın kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı bu günlerde, Foça’nın huzurunu ve güzelliğini doyasıya yaşayacağınız, Ege’de olmanın ayrıcalığını hissedeceğiniz bir tatil geçirmeye ne dersiniz? Aileniz ve sevdiklerinizle yaz aylarının keyfini Foça’nın güzellikleri eşliğinde yaşayacağınız Mark Warner Phokaia’da; her yaştan misafire yönelik olanaklarla muhteşem bir tatil geçirebilirsiniz. Yılın yorgunluğundan arınmak ve yaz sezonunda keyifli bir tatil yapmak için yerinizi hemen ayırtın!

Güneşin yumuşak dokunuşlarını, yaz gecelerinin tatlı meltemini ve Foça'nın tüm güzelliklerini doya doya yaşamak için Mark Warner Phokaia Beach & Resort yaz sezonunda rüyalarınızı gerçeğe dönüştürüyor.