• Hürriyet Twitter
R

Senin günün:

Alışverişe ayırdığınız zamana

keyif katan ipuçlarını keşfedin!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Hepimiz ihtiyaçlarımızı karşılamak için alışverişe “çıkıyoruz”. Yani bir anlamda alışveriş için kendimize bir gün belirleyip ona uygun davranıyoruz. Fakat alışveriş günü bazen yorgunluk, bazen istediğini bulamama bazen de yüksek fiyatlar sonucunda çileye dönüşebiliyor. Bu içerik temeliyle alışveriş günü keyifli hâle getiren önerilere odaklanacak. Hazırsanız kendinize ayırdığınız bir güne keyif veren ayrıntılara birlikte bakalım.

Neye ihtiyacınız var?

Bu soru önemli. Ne alacağınıza önceden karar vermeniz alışverişe ayıracağınız zamanın ve bütçenizin doğru yönetilmesine de neden verir. Yazın güneşli günleri için almak istediğiniz güneş gözlüğü yerine kol saatiyle günü bitirmemeniz için, ihtiyaçlarınızı ve isteklerini belirlemeniz doğru bir alışveriş için ön koşulu oluşturuyor.

Zaman sıkıntısını aşmak için bir gününüzü ayırın

Alışveriş bir keyif işi. Manevi bir haz için de alışveriş yaptığınızı unutmayın. Yani “almış olmak için” ya da “şuna da bakayım” sözleriyle alışveriş yapmak yerine gerçekten kendinize yönelik keyifli bir gün yaratmaya çalışın. Dertlerinizden uzaklaştığınız, kendinize değer vermeye çalıştığınız bir günü de beraberinde yaratın. Alışverişinizi telaş içerisinde yapmamanız size keyif verecek; günü ve anı yaşatacak bir deneyim de sunacaktır.

İçinizdeki “güneşi uyandırın”: Yaz alışverişi

İçinizdeki renkli karakterinizi, kendi güneşinizi uyandırmanızın vakti geldi. Yaz, tüm gri bulutları dağıtacak şekilde hayatlarımıza giriyor. Bu noktada mevsimlere göre alışveriş yapmanızda fayda bulunduğunu bilmelisiniz. Özellikle yaz mevsimine yaklaştığımız bu günlerde, yazın size kumaş yapısıyla rahatlık verecek kıyafetlere öncelik verebilirsiniz. Trend’lere uymak için klasik yöntemleri yani modası geçmeyen baskısız tişörtler, askılı elbiseler, sneaker gibi ürünleri tercih edebilirsiniz.

Fırsatlar ve kampanyalar sizin için

Alışverişlerinizi fırsatlara ve kampanya zamanlarına göre ayarlamanızda fayda var. İndirim, taksit, erteleme, Parafpara kazanma fırsatları sunan kampanyalara dâhil olmanız alışverişinizin daha keyifli hâle getiren en önemli etken. Bütçe yönetiminizi daha rahat yapabileceğiniz ve daha fazla alışveriş yapabileceğiniz fırsatlar özellikle kişiselleştirilmiş kampanyalarla artık daha da genişliyor.

Paraf Günüm ile artık alışverişlerinizde kampanyanızı ve kampanyanızın zamanını siz belirliyor ve ilgili fırsatı da siz seçebiliyorsunuz 

Ayda bir defa, kendinize özel belirleyeceğiniz bir günde, ister %5 indirim, ister artı 4 taksit, ister 2 ay erteleme, isterseniz 5 kat ParafPara kazanma fırsatıyla her ayın, aynı gününde aynı fırsatlardan yararlanabiliyorsunuz. 

Şimdi daha fazlasını keşfedin!