Kentlerin Dansı İntes Sanat’ta

Güncelleme Tarihi:

Kentlerin Dansı İntes Sanat’ta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2008 00:00

Ressam Suat Orgun, üçüncü kişisel sergisini İntes Sanat Galerisi’nde açtı. 16 Nisan’a kadar ziyaret edilebilecek serginin temasını kentlerin dansı oluşturuyor.

TOPLU Konut İdaresi Başkanlığı Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Dış İlişkiler Şube Müdürü Suat Orgun, üçüncü kişisel sergisini İntes Sanat Galeri’nde açtı. İntes Başkanı Şükrü Koçoğlu’nun ev sahipliği yaptığı sergiye RTÜK eski Başkanlarından Ali Baransel ve TRT eski Genel Müdürlerinden Yücel Yener’in de aralarında bulunduğu çok sayıda sanatsever katıldı. Serginin açılış kokteylinde konuşma yapan Şükrü Koçoğlu, İnşaatçılar olarak sanata her zaman destek verdiklerini belirtti.

40 ESER SERGİLENİYOR

16 Nisan’a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak sergide sanatçının 40 eseri sergileniyor. Teması "Kentlerin Dansı" olan sergide, ressam Suat Orgun, çalışmalarında yaşamın görüntüsünü tamamlayan dans kurgusu ile kentlerin gelecek ve geçmişi arasında sıkışmış olan genç neslin ifadesini yansıttığını söyledi. Çalışmalarında yer olarAk en çok seçtiği şehir ise İstanbul.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!