Kendinize sorun: Gerçekten Ä°ngilizce biliyor musunuz?

Güncelleme Tarihi:

Kendinize sorun: Gerçekten İngilizce biliyor musunuz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2011 09:36

İngilizce öğrenmeye şimdi başlarsanız gelecek yıl bugün, bir iPhone 4S veya iPhone 5 sahibi olabilirsiniz. Sadece iPhone mu? Daha iyi bir iş, daha yüksek bir pozisyon, daha çok gelir... EFINST İngilizce Dil Okulları'nın 20 yıllık parlak İngilizce eğitim geçmişi, size akıcı İngilizce konuşmayı ve iş hayatında yükselmeyi garanti ediyor.

Haberin Devamı

96 saat, yani 4 gün. İngilizce öğrenmek için tek yapmanız gereken, toplam 4 gününüzü İngilizce öğrenerek değerlendirmek. Sonra hayatınızın nasıl değiştiğine siz de şaşıracaksınız.

Mucizelerden veya sihirli iksirlerden söz etmiyoruz. İş dünyasında yükselmenin ve başarıyı yakalamanın ön şartı akıcı İngilizce konuşmak ve iletişim kurmak. EFINST İngilizce Dil Okulları Satış Müdürü Nuray Şekeral, öğrencilerinin arasında her kademeden ve yaştan insanlar olduğunu belirtiyor: "İngilizce öğrenmenin yaşı yok. Zaman ayıramamak diye bir şey de yok. Her isteyen 96 saat içinde akıcı İngilizce konuşabilir."

/images/100/0x0/55ea0cf4f018fbb8f8676bc9

Haberin Devamı

96 saat nedir?

"EFINST Ä°ngilizce Dil Okulları olarak 20 yıllık eÄŸitim tecrübemize dayanarak geliÅŸtirdiÄŸimiz 2 x 48 saatlik Ä°ngilizce eÄŸitim modüllerinden söz ediyoruz. Bu süreyi öğrencimizin zaman programına göre ayarlıyoruz. Yani bir anlamda öğrenci ne kadar zamanda Ä°ngilizce öğreneceÄŸini kendi belirliyor. Biliyoruz ki, ister üst düzey yönetici olsun, ister iÅŸ hayatına yeni baÅŸlayacak biri, hiç kimsenin zamanı yok. Bu nedenle programlarımızı son derece konsantre bir hale getirdik. Bire bir özel dersin saÄŸladığı avantajın çok büyük olduÄŸunu söyleyebilirim. Zaten Ä°ngilizceyle ilgili sorunu olan kiÅŸinin eÄŸitmeni, ana dili Ä°ngilizce olan biri olunca kendine güvensizlik sorunu da anında çözülmüş oluyor. Ders alan kiÅŸi rahatlıyor, algısı açılıyor ve daha kolay bir öğrenme süreci yaşıyor. " Â

Herkese aynı eğitim mi veriliyor?

"Kesinlikle hayır. Öğrencinizin hiç ilgisini çekmeyen bir konuda ders yaptırırsanız o kişide İngilizceye karşı bir tepki oluşur. Bizim yaptığımız, öncelikle öğrencimizin ihtiyacını ve hedefini anlamak. Sonrasında onun gerçekten ilgisini çekecek ve çok işine yarayacak konulara yoğunlaşıyoruz. Bir anlamda nokta atışı yapıyoruz. Sunum yapmak, mülakat, pazarlık, satış, e-posta yazımı, toplantı yönetimi gibi iş insanlarına yönelik belirlediğimiz birçok ihtiyaç konusu mevcut. Kişinin ihtiyaçlarına göre programlarımızı yönlendiriyoruz."

Haberin Devamı

Zaman sorunu ne olacak?

"İstanbul'un en merkezi üç ilçesinde şubelerimiz mevcut. Sınıf içi derslerimize katılmak isteyenler, kendi zaman programlarına göre şubelerimizde düzenlenen derslere katılabiliyorlar. Bire bir özel ders almak isteyen öğrencilerimize isterlerse İngilizce eğitmenlerini biz gönderiyoruz. Ayrıca internet üzerinden hem sınıf hem de bire bir özel ders formatında e-Learning LIVE! İngilizce eğitimi sistemimiz mevcut. İngilizce eğitmeninizi canlı canlı karşınızda görebiliyor, konuşabiliyorsunuz. Tüm dersleri internet üzerinden de yapabiliyoruz. Şunu söylemek istiyorum; kişi yeter ki öğrenmek istesin, hem zaman hem de lokasyon sorununu EFINST İngilizce Dil Okulu olarak biz zaten çözüyoruz.

Haberin Devamı

Yıllardır İngilizce iletişim kurmanın iş insanlarının yaşamını nasıl değiştirdiğini çok iyi biliyoruz. Şunun altını çizmek isterim ki, İngilizce öğrenmek için asla geç değil. Şimdi karar verseniz binlerce öğrencimiz gibi 96 saatlik bir eğitimin ardından siz de başarıyı yakalayabilirsiniz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

EFINST Levent: 0212 282 90 64-65
Suadiye: 0216 302 72 50,
Florya: 0212 571 64 24 no'lu telefonları arayabilirsiniz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!