‘Kazanıp rakibimizi geçmeliyiz’

Güncelleme Tarihi:

‘Kazanıp rakibimizi geçmeliyiz’
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2015 15:35

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, puan olarak çok yakın oldukları Trabzonspor maçının büyük önem taşıdığını söyledi.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, üçüncü kez milli maç arası yaşadıklarını belirtip, “İlk ara, ihtiyacımız olan bir zamandaydı. Son ara olmasa fena olmazdı diyebileceğimiz bir süreçti. Milli maç arasından sonraki süreç her takım için zor” diye konuştu. Trabzonspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Özdilek, şunları söyledi:
“Milli takımlara giden oyuncuların dönüşleri çok önemli. Yolculuklarda ciddi yıpranarak geliyorlar. Djalma’nın durumuna bakacağız. Arka adalesinde yırtık var. El Kabir cezalı. Guido, 2 gündür antrenmana çıkmıyor. Trabzon’un içinde bulunduğu durum ortada. Hoca değişikliği, seçimleri, giden oyuncuları ve kavgaları ile sıkıntılı bir periyotan geçiyor. Ancak Trabzon büyük bir camia. Buna aldanmamız gerekiyor. Yine çok zorlu bir maçı bu kez seyircisiz oynayacağız. Artı mı eksi mi olur bilemiyorum. İki taraf için de önemli bir müsabaka. Biz kazanıp Trabzon’un üzerine çıkmak istiyoruz.”

Haberin Devamı

YAPILANLARI DOĞRU BULMUYORUM

Türkiye-Yunanistan maçında rakip milli takımın ulusal marşına yapılan protesto ve saygı duruşundaki ıslıklamaya değinen Özdilek, “Hoş olmayan görüntülerdi. Hayatını kaybedenler için bile bir dakikalık saygı duruşunda zorlanıyoruz. Nereye gidiyoruz, ne yapmak istiyoruz” dedi. Özdilek, Galatasaray’ın Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayırmasıyla ilgili de “İçeriğini bilmiyorum. Medyadan takip ediyoruz. Hamza hocayla görüşmedim. Yapılanı çok doğru bulmuyorum” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!