Katlı kavşak çalışmaları sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Katlı kavşak çalışmaları sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2017 10:59

Katlı kavşak çalışmaları sürüyor

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımına başlanılan katlı kavşak projesinde çalışmalar sürüyor.

Manavgat'ta Sanayi, Kumyolu, Demokrasi, Sorgun, Çakal Deresi ve Migros kavşaklarında yapılacak olan katlı köprülü kavşak çalışmaları yüklenici firmaya yer teslimi yapılmasının ardından başladı. Mart ayından itibaren başlayan çalışmalarda Sanayi ve Kumyolu kavşağında kazık çakma aşaması tamamlanma noktasına gelirken, Sorgun kavşağında kazık çalışmaları devam ediyor. Çalışmanın başlaması ile birlikte kavşaklarda alternatif geçiş yolları üzerinde çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi inşaat bitinceye dek sürücülerin kullanacağı yolları açma çalışmalarını sürdürüyor.

Manavgat'ın en önemli sorunlarından birinin ulaşım ve trafik olduğunu belirten Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Öz, yaşanan bu sorunun çözümü için Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve milletvekillerinin katkılarıyla bütçeden pay ayrılarak çalışmalara başlanıldığını aktardı. Müteahhit firmaya 8 Mart'ta yer teslimi yapıldığını belirten Başkan Öz, Manavgat'taki katlı kavşak inşaatlarının tamamının 2017 sonunda biteceğini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!