Katılım Emeklilik’ten Çorum Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Katılım Emeklilik’ten Çorum Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2015 19:30

KATILIM EMEKLİLİK BÖLGE YÖNETİCİSİ ENES TERZ İLE ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI ÇORUM ŞUBE MÜDÜRÜ ÜMİT BAŞARAN ÇORUM GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ

Katılım Emeklilik Bölge Yöneticisi Enes Terzi Çorum Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Bülent Özkaleli’nin ev sahipliğindeki ziyarette Albaraka Türk Katılım Bankası Çorum Şube Müdürü Ümit Başaran da hazır bulundu.
Ziyarette Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) hakkında bilgiler veren Enes Terzi, “Bireysel Emeklilik Sistemi, küçük tasarruflarınızı uzun vadeli yatırıma yönlendirerek emeklilik döneminizde, yaşam standartlarınızı koruyabileceğiniz bir gelir elde etmenizi sağlayan özel bir emeklilik sistemidir. Sistem gönüllü katılım esasına dayanmaktadır” dedi.
’Uzman ekibimiz ile bireysel emeklilik hakkında karşılıklı görüşerek bugünden birikim yapmaya başlayın, emekliliğinizde rahat edin’ diyen Terzi, “Küçük birikimleriniz faizsiz planlarımız ve yüzde 25 devlet katkısı ile BES’lensin, kafanız da geleceğiniz de rahat etsin” diye konuştu.
Albaraka Çorum Şube Müdürü Ümit Başaran’ın önerisi üzerine Gazeteciler Cemiyeti üyelerine özel faizsiz bir BES Planı hazırladıklarını anlatan Terzi,
“Bireysel Emeklilik Sistemi’nin Türkiye’de 5 milyon 300 bin üyesi bulunuyor. Albaraka ve Kuveyt Türk’ün bir araya gelerek kurduğu Katılım Emeklilik de kısa sürede önemli bir üye potansiyeline ulaştı. Tasarruf yapmak ve birikimlerini gelecekte değerlendirmek isteyenlere Katılım Emeklilik olarak önemli imkanlar sağlıyoruz. Bu doğrultuda 15 kişilik iş ve meslek gruplarına, özel avantajlı BES Planları sunuyoruz." şeklinde konuştu.
Çorum Gazeteciler Cemiyeti üyeleri için de böyle bir plan hazırladıklarını kaydeden Terzi, "Basın mensuplarının eş ve çocuklarının adına da katılabileceği BES Planı’nda giriş aidatı ve kesintiler yok. Üstelik düşük ödemeleri istedikleri zaman dondurma ya da sistemden ayrılma imkanı da mevcut. BES hesabında biriken tutara, yüzde 25 devlet katkısının yanı sıra faizsiz fon getirileri de yansıyor. Birikmiş tutar, sıfır kesinti ile 56 yaşından itibaren emekli maaşı gibi alınabileceği gibi konut ve araba alımı, öğrenim bursu ve düğün giderleri gibi ihtiyaçların karşılanmasında topluca da kullanılabilir. Çorum Gazeteciler Cemiyeti üyelerine sunduğumuz grup avantajlarından yararlanmak ve BES hakkında detaylı bilgi almak isteyen tüm basın mensupları Albaraka Türk Katılım Bankası Çorum Şubesi’ne başvurabilirler.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cemiyet Başkan Vekili Bülent Özkaleli ise Çorum basınına sundukları imkanlardan dolayı Katılım Emeklilik yöneticilerine teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!