Kaş Esnaf Kefalet Kooperatifi'nde seçim

Güncelleme Tarihi:

Kaş Esnaf Kefalet Kooperatifinde seçim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2018 10:14

Kaş Esnaf Kefalet Kooperatifi'nde seçim

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - KAŞ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin olağan genel kurulu sonucunda mevcut Başkan Ramazan Çetin, yeniden seçildi.

Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin olağan genel kurulu Kaş Belediyesi toplantı salonunda yapıldı. Genel kurula Kaymakam Bilgihan Bayar, Belediye Başkanı Halil Kocaer, Ticaret İl Müdürü Seval Yasak Dizerkonca, Ak Parti İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Şah Yılmaz, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, çevre ilçelerden kooperatif başkanları ve üyeler katıldı.

Kaymakam Bilgihan Bayar, "Kaş'taki oda başkanları Türkiye'ye örnek bir uyum içinde çalışıyor. Kendilerinden toplumsal konularda bir isteğim olduğu zaman canla, başla yerine getiriyorlar. Bu uyumun devam etmesi en büyük dileğim" dedi.

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ve Ticaret İl Müdürü Seval Yasak Dizerkonca da birer konuşma yaptı. Ardından seçimlere geçildi. Tek listeyle yapılan seçimlerde mevcut Başkan Ramazan Çetin, geçerli oyların tamamını alarak yeniden 3 yıllığına seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine Ali Efeoğlu, Mehmet Akay, Abdullah Öztürk, Yusuf Göktepe seçildi. Denetim kurlu üyeliklerine Kadir Akkaya ve Özkan Bulut seçildi. Bölge Birliği temsilciliğine Ramazan Çetin, Ali Efeoğlu, Mehmet Akay seçildi.

Ramazan Çetin, "Kaş esnafının kredi sorunlarını çözmek için çalışma arkadaşlarımla birlikte gereken çabayı dün olduğu gibi bugünden sonra da göstereceğim. Devletin verdiği kredi olanaklarından Kaş esnafının yararlanması için yol gösterici olmaya devam edeceğiz. Bize gösterdiğiniz güvene layık olmaya çalışacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!