Kartallı Minikler, Dünya Çocuk Hakları Haftası’nı Kutladı

Güncelleme Tarihi:

Kartallı Minikler, Dünya Çocuk Hakları Haftası’nı Kutladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2015 17:10

Kartal Belediyesi tarafından Dünya Çocuk Hakları Haftası nedeniyle sergi ve seminer düzenlendi. Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Dünya Çocuk Hakları Haftası semineri’nde çocuk hakları hakkında bilgi verildi.
Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü’ne bağlı 11 kreşe devam eden öğrencilerin, Dünya Çocuk Hakları Haftası nedeniyle hazırladığı serginin açılışı, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sergide miniklerin yaptığı çalışmalar yer aldı.
Sergi açılışının ardından Kartal Belediyesi, İstanbul Barosu işbirliği ile bir seminer düzenlendi. Dünya Çocuk Hakları Haftası kapsamında öğrenci ve veliler için düzenlenen seminerde, Çocuk Hakları Komisyonu Avukatlarından Selmin Cansu Demir çocuk hakları, çocuk istismarı, çocuğa yönelik şiddet konuları hakkında bilgi verdi.
"ÇOCUKLARI GELECEĞE HAZIRLAMAK ÇABASI İÇİNDEYİZ"
Kartal Belediye Başkan Yardımcı Mustafa Fehmi Okay, gelecek nesillere yatırım yapılması gerektiğini belirterek, “Dünya çocuklar koruma haftası. Bu bizim için çok önemli. Bizim de çocuklarımızı ve gelecek nesillerimizi düşünmemiz gerekir. Çocuk hakları da bunların en önemli noktalarından birisidir. Onların bilgi düzeyinde verilmesi için böyle bir seminer düzenledik. Böylece onları bilgilendirmek geleceğe hazırlamak çabası içerisindeyiz. Bizim bütün amacımız gelecekte iyi bir dünyaya çocuklarımızı hazırlamak” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!