“Kartal’a karşı gardımızı aldık”

Güncelleme Tarihi:

“Kartal’a karşı gardımızı aldık”
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2015 01:12

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İrfan Buz, iç sahada Beşiktaş’ı yenmeyi hedeflediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İrfan Buz, “Rakip ne kadar önemli olursa olsun içeride Beşiktaş’ı yenmek istiyoruz. Gardımızı aldık” dedi.
İrfan Buz, yarın Ankara’da yapacakları Beşiktaş maçına ilişkin değerlendirmelerde bulunup, “Devre arasında iyi çalıştık. İkinci yarının ne kadar zor ve çetin geçeceğini biliyoruz. Beşiktaş bu sezon çok iyi maçlar çıkardı. Çok iyi yabancı ve yerli oyunculara sahip. Zaman zaman üst düzey en iyi futbolu Beşiktaş oynadı. Ancak derbi maçlarında sıkıntı yaşadılar. Çok önemli bir rakip ama biz de sahamızda oynuyoruz. Rakip ne kadar önemli olursa olsun içeride onları yenmek istiyoruz. Gardımızı aldık. Arkadaşlarımızda en iyisini sahada göstereceklerdir. Beşiktaş maçını bekliyoruz.”

SÜREKLİ GÖRÜŞME HALİNDEYİZ

Ankara’da rakip kim olursa olsun favorinin Gençlerbirliği olduğunu kaydeden Buz, “Çok zor maç olacağını biliyoruz. Haddimizi bilerek buralara kadar geldik. 22 puandayız ve ilk yarının son maçına çıkacağız. Öncelikle 40 puanı yakalamak istiyoruz. Ara hedefleri seçmeliyiz çünkü genç bir ekibiz. Bu puanı yakaladıktan sonra asıl hedefimiz ortaya çıkacaktır” ifadelerini kullandı.
İrfan Buz, transfer denilince ilk akla gelen ismin Kulüp Başkanı İlhan Cavcav olduğunu belirterek, “Başkanımızla sürekli istişarelerde bulunuyoruz. O da biz de transfer yapmak için transfer yapmak istemiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!