Kars’tan Bayırbucak Türkmenlerine İki Kamyon Yardım

Güncelleme Tarihi:

Kars’tan Bayırbucak Türkmenlerine İki Kamyon Yardım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2015 13:06

KARS’TAN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE İKİ KAMYON YARDIM

Kars Ülkü Ocakları olarak, 25 Kasım 2015 tarihinde Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un talimatlarıyla başlattığı “Türkmendağı Yardım Kampanyası” yoğun ilgi gördü
Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı’nın “Kardeşlik Bedel İster” sloganıyla yola çıktığı ve Bayırbucak Türkmenleri yalnız değildir diyerek herkese ulaştığı kampanya da iki kamyon gıda ve giyim malzemesi toplandı.
Kars Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel, Tek gayesi; yüce Allah’ın rızasını kazanmak olan Ülkü Ocakları’nın yiğit neferlerinin gecesini gündüzüne katarak Bayırbucak Türkmenleri için adeta seferber olduklarını belirtti.
Başkan Tolga Adıgüzel, “İki ayrı noktada hedeflediğimiz rakamın çok üzerinde ortalama bin beş yüz koliye yakın gıda ve giyim yardımı bizlere ulaştı. 1100 koli gıda (çay, şeker, kuru bakliyat, makarna, patates, un, soğan, kahvaltılık, sıvı yağ, çocuk maması, salça v.b.) 400 koliye yakında giyim ürünü ( kışlık çocuk elbisesi, kışlık erkek ve bayan elbiseleri, çocuk ve yetişkin ayakkabı ve bot, çocuk bezi) Ülkü Ocaklı yiğitlerimizin Türkmendağı için kıyam ettiği ve halkımızın son derece duyarlı olduğu yardım çağrımıza gereken ilgi alaka fazlasıyla gösterildi. İki kamyon yardımımız Hatay ilimizin Yayladağı ilçesine doğru yola çıkmıştır” dedi.
Çok şükür çilesini çekmeye üşenmediğimiz, samimi, Allah rızasını güderek, tarafı her zaman belli olan bir teşkilatın, geçmişi şan ve şerefle dolu olan kutlu bir davanın; neferleri, temsilcileri olmaktan son derece şeref ve gurur duymaktayım diyen Tolga Adıgüzel, yardım kampanyasına destek verenlere teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!