Kanser hastasının isteği yerine getirildi

Güncelleme Tarihi:

Kanser hastasının isteği yerine getirildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2014 15:48

- Arpaçay Kaymakamı Erdem, kendisine mektup yazarak koşu bandı talebinde bulunan kanser hastasının isteğini yerine getirdi

Haberin Devamı

KARS (AA) - Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, kendisine mektup yazarak koşu bandı talebinde bulunan kanser hastası Sertaç Özkaya'yı ziyaret ederek, koşu bandı hediye etti.

Özel bir firmada çalışırken, akciğer kanseri teşhisi konulan ve işinden de ayrılmak zorunda kalan Özkaya, Kaymakam Erdem'e yazdığı mektupta, sürekli evde kaldığı için spor yapamadığını belirterek koşu bandı talebinde bulundu.

Bunun üzerine Erdem, İlçe Müftüsü Ahmet Gözcü ve Mal Müdürü Umut Solmaz ile Özkaya'nın evine sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Erdem, Özkaya ile bir süre sohbet ettikten sonra beraberinde getirdiği koşu bandını hediye etti.

Özkaya, sürpriz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tedavi süresince gerekli olan spor ve egzersizi yapacağı koşu bandı için Erdem'e teşekkür etti.

Haberin Devamı

Erdem de kendisine yazılan mektup sonrası konudan haberdar olduğunu ve en kısa sürede bu talebi yerine getirdiğini söyledi.

Erdem, şöyle konuştu:

"Bu hepimizin başına gelebilecek bir şey. Önemli olan böyle durumlarda dostları yanında görebilmek. Bize ulaşınca hemen arkadaşlara talimat vererek yapılması gerekenleri yaptık. Özkaya'nın morali yerinde ve hastalığı yeneceğine de inanıyorum. Hastamızın emekliliğiyle ilgili olarak da yatırması gereken bir meblağ var. Onun bir kısmını eski iş yerindeki çalışma arkadaşları topluyor, diğer kısmını da kaymakamlık olarak biz karşılayacağız. Mal Müdürümüze de yaptığı bu anlamlı jest için teşekkür ederiz. Sertaç kardeşimize Allah'tan şifa diliyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!