Erkekler ne ister?

Güncelleme Tarihi:

Erkekler ne ister
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 10:28

Çok zor değilsin be adamım. Sadece kafan biraz karışık. Bir kadından ne istediğini, bir kadının nasıl olması gerektiğini sıralar durursun da bir gün öyle bir kadın çıkar ki karşına, senin bütün o sıraladığın kriterler yerle bir olur. Aşk adamın aklını başından alır bilmez misin?

Haberin Devamı

İnsanlık tarihinin en eski zamanlarından beri kafalar hep karışık. Erkeklerin kadınlardan beklentisi nedir, kadınların erkeklerden beklentileri nedir? Bu sorular hep soruldu sorulmasına da tam bir cevabı henüz bulunamadı. Geçen hafta sizlere kadınların bir ilişkiden beklentilerini yazmıştım. Bu hafta ise dışarıdan bakıldığında dümdüz ova misali, içi dışı bir erkeklerin aslında ne istediklerini yazacağım. Hazır mısınız bayanlar? O halde başlıyoruz.

 

SADAKAT BEBEĞİM

Sadakati sadece kadınlar mı bekliyor sandınız? Erkeklerin de bir ilişkiden beklentisinin ilk sırasını sadakat alıyor. Dünya değiştikçe kadınların da pek tabii aldatabildiğinin farkına varan erkeklerimiz, ilişkisinde ihaneti asla ve asla kabul edemiyor. Ee serde erkeklik var diye de boşuna dememişler hani. Onurun da gururun da rengi biraz farklı oluyor kendilerinde. Yani, kimsenin kimseye güveninin kalmadığı şu günlerde, ilişkiler liginde de şampiyon açık ara hep sadakat!

 

Haberin Devamı

ESKİ DEFTERLER

Bilmem kaç ay önceki konuları tekrar tekrar gündeme getirmeyin. İlişkilerdeki en büyük problemlerden biri de ex aşk tartışmaları. Yapmayın, biriktirmeyin. Hem o kişinin adını devamlı andıkça, erkeğin aklına tekrar soktuğunuzu da unutmayın. Bırakın bir an önce unutsun. Hatırlatıp durmayın.

 

KIYASLAMA

Erkekler onları başkalarının sevgilileriyle kıyaslamanızdan hoşlanmıyorlar. İster kabul edin ister etmeyin erkek egosu diye bir şey var. Bir şikâyetiniz varsa bunu başka insanların ne kadar iyi olduğunu söyleyerek anlatmayın. Durduk yere ego yaralayıp, özgüveni yerle bir etmeyin. “Ali’nin bir kız arkadaşı var, aman Allah’ım inanılmaz güzel bir kız,” dese sizin hoşunuza gider miydi?

 

BİZ ŞİMDİ SENİNLE NEYİZ?

İlişkinin daha ilk zamanlarında bu soruyu soruyorsanız vay halinize. Siz hiçbir şeysiniz çünkü kısa bir süre sonra bu ilişki bitecek üzgünüm derim. Erkeklerin dünyasında işler biraz daha ağır yürüyor hanımlar. O yüzden daha ilişkinin ikinci ayında “Biz ne olacağız, bu ilişki nereye gidiyor?” sorularıyla adamı kaçırmayın. Evet vakit harcamak istemiyorsunuz, evet biyolojik saatiniz işliyor ama erkeğin de kendine göre birtakım düşünceleri var. Kendinize ve bu ilişkiye biraz zaman tanıyın.

 

Haberin Devamı

HANIM HANIMCIK

Erkeklerin bir kadında en beğendikleri özelliklerin başında da kadınının oturmasını kalkmasını bilmesi, nerde ne konuşacağını iyi bilmesi geliyormuş. Kendine güvenen kadın iyidir ama ipin ucu kaçtı mı “Abi ben kafedeki Ahmet’le mi çıkıyorum yoksa bir kızla mı belli değil” serzenişleri de beraberinde geliyormuş. Siz yine güçlü kadın olun ama kadın gibi kadın olun. O enseye tokat halleri bir bırakalım artık.

 

Özetle, erkekler anlaşılması son derece kolay varlıklarken, onlara gereksiz detay yüklemesi yaparak ayarlarını bozmayın. İlişkilerde, iki farklı türden ve iki farklı hayattan geldiğimizi unutmazsak gül gibi geçinir gideriz vallahi.

 

Haberin Devamı

Atma o mesajı atma, adam arkadaşlarıyla pes atıyor, bırak biraz eğlensin, atma.

 

Mutlu olun.

Yazan: Tuğba Badal

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!