A Awards'a Kadir Has damgası!

Güncelleme Tarihi:

A Awardsa Kadir Has damgası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2016 13:13

Kadir Has Üniversitesi, Açıkhava Reklamcıları Vakfı’nın (ARVAK) düzenlediği A Awards Açıkhava Reklam Yarışması’nın “Üniversite Medya Junior” kategorisine damgasını vurdu. Kadir Has Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu iki grup, gecede birincilik ve üçüncülük ödülünü kazandı.

Haberin Devamı

Açıkhava Reklamcıları Vakfı (ARVAK) tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen A Awards Açıkhava Reklam Yarışması’nın sonuçları 16 Mayıs 2016 Pazartesi akşamı Rahmi M. Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen gecede açıklandı.

A Awardsa Kadir Has damgası

BİRİNCİ VE ÜÇÜNCÜ KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ’NDEN!

A Awards Açıkhava Reklam Yarışması’nın “Üniversite Medya Junior” kategorisinde yarışan Kadir Has Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu gruplardan, Ahmet Can Özaydınlı, Sena Yeniçeri, Can Akalın, Eren Kılınç ve Dilara Kervancıoğlu’nun oluşturduğu “Hava Açık” grubu üçüncülük; Erkan Batuk, Çağrı Erdemir, Yeşim Satıroğlu, Natali Nurnur ve Hira Koyuncuoğlu’ndan oluşan “Beşi Bi Yerde” ise birincilik ödülünü kazandı. Üçüncü olan gruba ödülü Jüri Başkanı Ayşe Bali, birinci olan gruba ise ödülü jüri üyelerinden Kerem Özkut sundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!