Kaman'da doğalgaz çalışmaları

Güncelleme Tarihi:

Kamanda doğalgaz çalışmaları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2015 14:40

- Belediye Bakanı Talu: "İş takvimi planlandığı şekilde yürürse en geç 2016 ilkbaharında ilçede doğalgaz kullanılmaya başlanacak"

Haberin Devamı

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, iş takvimi planlandığı şekilde yürürse en geç 2016 ilkbaharında ilçede doğalgaz kullanılmaya başlanacağını bildirdi.

Talu, yaptığı yazılı açıklamada, yürütülen çalışmalar doğrultusunda ilçenin her gün doğalgaza bir adam daha yaklaştığını belirtti.

İş takvimi planlandığı şekilde yürürse en geç 2016 ilkbaharında ilçede doğalgaz kullanılmaya başlanacağını ifade eden Talu, şunları kaydetti:

"Birlikte hareket etmenin ilçemize ne kadar fayda sağladığının en güzel örneği, doğalgaz konusunda ortak akıl ve kararlılığımızdır. Bu konuda bizden desteğini esirgemeyen, başta sivil toplum kuruluşlarının başkanları olmak üzere BOTAŞ yetkilileri ve emeği geçen herkese ilçem adına teşekkür ediyorum."

- Iraklı Türkmenler için yardım kampanyası başlatıldı

Haberin Devamı

Başkan Talu, belediye olarak Irak'taki Türkmenlerin yaralarını sarmaya katkı sağlamak amacıyla yardım kampanyası organize ettiklerini vurguladı.

Bir ay sürecek kampanya kapsamında toplanacak yardımların Ankara'da bulunan Türkmen dernekleri yetkililerine teslim edileceğine dikkati çeken Talu, şöyle devam etti:

"Kampanya çerçevesinde giyim, kırtasiye gibi çeşitli malzemeler toplayacağız. Kampanyayı bir görev olarak değil, kardeşin kardeşe asli sorumluluğunun ifası olarak görüyoruz. Türkmen kardeşlerimizin başlarına gelen felaketlere asla duyarsız kalamayız, başımızı çeviremeyiz. Hayırlı bir niyetle çıktığımız bu yolun, inşallah neticesi de hayırlı olacaktır. Halkımızın kampanyaya gereken desteği vereceğine inanıyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!