Kale'de 45 çocuk erkekliğe adım attı

Güncelleme Tarihi:

Kalede 45 çocuk erkekliğe adım attı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2017 15:15

Kale'de 45 çocuk erkekliğe adım attı

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Kale Devlet Hastanesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleni 3. kez yapıldı. 45 çocuğun erkekliğe adım attığı törene katılan Vali Hasan Karahan, sünnet olan çocuklara hediyeler verdi.

Kale Devlet Hastanesi'nde, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği ve Kale Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 3. Toplu Sünnet Şöleni yapıldı. Kale Devlet Hastanesi'nin bahçesinde gerçekleştirilen şölene; Vali Hasan Karahan, Kale Kaymakamı Murat Güneş, Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, aileler ve vatandaşlar katıldı.

Şölende konuşan Denizli Valisi Hasan Karahan, millet ve devlet işbirliğiyle hayırlı bir etkinlik yapıldığını belirterek, "Güzel bir günde hayırlı bir iş için bir araya geldik. Devlet millet işbirliği ile hayırlı bir iş yapılmış. Denizli bu konuda Türkiye'nin önder illerinden biri olmuştur. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Çocuklarımız artık sorumlu genç bir Türk evladı olarak memleketimizin hizmetinde olacaklar" dedi.

Halk oyunları gösterilerinin de yapıldığı şölende 45 çocuk hastane ortamında sünnet edildi. Törenin ardından sünnet olan çocukları ziyaret eden Vali Hasan Karahan, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Mehmet EKŞİM / KALE (Denizli), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!