Kağıthane’de Nisan Ayı Renkli Geçecek

Güncelleme Tarihi:

Kağıthane’de Nisan Ayı Renkli Geçecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2015 10:53

Kağıthane Belediyesi Nisan ayı boyunca birbirinden farklı kültür ve sanat etkinlikleriyle vatandaşları Gültepe Kültür Merkezi’nde ağırlayacak.
Kağıthane Belediyesi’nin ilçenin kültür sanat hayatına sunduğu önemli hizmetlerden biri olan Gültepe Kültür Merkezi Nisan ayında da ilçe sakinlerinin buluşma adresi olacak. Yaklaşık 2 yıldır düzenli olarak gerçekleştirilen etkinliklerde önceki aylarda olduğu gibi Nisan ayında da Gültepe Kültür Merkezi, Kağıthane’nin kültür ve sanat hayatına yön verecek.
Sinema, tiyatro, konser, dinleti ve söyleşilerde yetişkinleri ağırlayan Gültepe Kültür Merkezi, çocuk programlarıyla da Kağıthaneli miniklerin gözdesi. Animasyon film gösterimleriyle ilçe çocuklarına eğlenceli saatler yaşatan etkinlikler, renkli programlarla yeni eğlenceleri çocuklarla buluşturuyor. Yoğun ilgi gören animasyon gösterimlerinde bu ay Tenten’in Maceraları, Cesur Balık, Evliya Çelebi, Baykuş Krallığı, İgor, Cesur Tom gibi yapımlarla çocuklar mutlu olurken, yetişkinler Mahsun Kırmızıgül’ün gişe rekoru kıran Mucize filmini izleyecekler.
Büyükler Kısasa Kısas, Şekerpare, Cibali Karakolu gibi eserleri seyrederken küçükler Canım Arkadaşım, Farkındayım Aldanmam, Birgün Ayakkabımın Teki gibi Çocuk Tiyatrosu’nun en güzel seçkileriyle tiyatro keyfini yaşayacaklar.
Serdar Tuncer, Mustafa Demirci, İbrahim Sadri, Faruk K. önemli isimlerin söyleşi ve konserleriyle renklenecek etkinliklerde bu ay hem Kutlu Doğum Haftasının manevi hazzı hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusu yaşanacak.
Hasbahçe’de gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen Çocuk Şenlikleri’nde 4 gün boyunca çocukları büyük sürprizler bekliyor. Oyun grupları ve eğlenceleri, tahta bacak gösterileri, çocuk konserleri, müzikaller ve sahne etkinlikleriyle eğlenen çocuklar, bayramın tadını doyasıya yaşayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!