Kadınlara kaçak parfüm uyarası

Güncelleme Tarihi:

Kadınlara kaçak parfüm uyarası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2007 00:00

Tunalı Hilmi Caddesi’nde bir mağazada kaçak parfüm satıldığını tespit eden mali polis, mağazaya yaptığı baskında kaçak parfüme el koydu.

ANKARA Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, başkentte üç gün içinde düzenlediği 3 ayrı operasyonda, 3 kişiyi gözaltına alırken, bu kişilerle birlikte 260 karton kaçak sigara ile 90 adet parfüm ele geçirildi. Yetkililerinden alınan bilgiye göre, ekipler, Tunalı Hilmi Caddesi’nde bir mağazada kaçak parfüm satıldığını tespit etti.

KAÇAK SOKULMUŞ

Söz konusu mağazaya baskın düzenleyen ekipler, 90 adet parfümün yurda kaçak yollardan sokulduğunu belirleyerek el koydu. Olayla ilgili Hacı Ali B. gözaltına alındı. Polis kadınları kaçak parfüm konusunda uyardı. Mali Büro Amirliği ekipleri, sigara kaçakçılarına yönelik İtfaiye meydanında yaptıkları çalışmalarda ise bir tezgahta satılan kaçak 190 karton sigara ele geçirdi. Tezgah sahibi Hüseyin T. gözaltına alınarak, Ankara Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Emniyet görevlilerinin Polatlı’da düzenlediği operasyonda da Rıdvan Y, değişik markalardaki 70 karton sigara ile birlikte yakalandı. Gözaltına alınan 3 kişi, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!