KÂMİL KOÇ’TAN YAZ İNDİRİMİ!

Güncelleme Tarihi:

KÂMİL KOÇ’TAN YAZ İNDİRİMİ
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2013 17:44

Kâmil Koç’un 50 TL altındaki biletlerinde geçerli %30 indirim çeki 3 TL!

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb146bf018fbb8f8a9b4be
Türkiye’nin yol arkadaşı Kâmil Koç’tan yaza özel indirimli yolculuk fırsatı! Şimdi, Kâmil Koç ile tatile çıkmaya ve memlekete gidip sevdiklerinle hasret gidermeye hazırlan! Kâmil Koç’un 50 TL altındaki biletlerinde kullanabileceğin yakala.co’ya özel %30 indirim çekini 2 Ağustos’a kadar Kâmil Koç’un sefer yaptığı tüm noktalarda, günlerde ve saatlerde kullanabilirsin! 

Yapman gerek tek şey yakala.co/kamil-koctan-30-indirim linkini tıklayarak, yakala.co’dan %30 indirim çekini almak!

Hemen ardından ise indirim çekini Kâmil Koç’un tüm bilet satış noktalarında, www.kamilkoc.com.tr 'de ve 444 0 562 no’lu çağrı merkezinde kullanıp, %30 indirimli biletine sahip olabilirsin.

Biletini de aldıktan sonra seni ve sevdiklerini Kâmil Koç’un son teknolojiye sahip Man, Mercedes, Setra ve Temsa marka araçları bekliyor olacak…

Tamamen konfor üzerine tasarlanmış koltuklar, geniş diz mesafesi, kişiye özel LCD ekranda sinema, TV ve ücretsiz wireless, her mevsime özel mükemmel iklimlendirme sistemleri, hijyen, kalite ve lezzet esaslı ikramlar, uzman yol ekibi ile keyifli bir yolculuğa çıkacak, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın! Şimdiden iyi yolculuklar…

Kâmil Koç Sektörünün En İyisi

Geçtiğimiz yıllarda yapılan birçok araştırmada Kâmil Koç, Türkiye’nin en büyük 500 firması arasında gösterildi.

Aralık ayındaki “2011 En İyileri” belirleyen araştırmada Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş., sektöründe en çok tercih edilen firma olarak gösterildi. Kâmil Koç %24,2’lik tercih edilme oranıyla en çok tercih edilen kara ulaştırma şirketi olarak nitelendirildi.

Türkiye’nin En Beğenilen Kara Ulaştırma Şirketi

Brand Age dergisi tarafından 3 - 18 Aralık 2011 tarihleri arasında yapılan ve Türkiye’nin en beğenilen 150 markasının sıralandığı Brand Love araştırmasında Kâmil Koç 69,91’lik brandlove indeksiyle Türkiye’nin en beğenilen 75. firması olarak gösterildi. Kâmil Koç, karayolu yolcu taşıma sektöründen listeye girebilen ilk ve tek firma oldu.

Türkiye’nin yol arkadaşı Kâmil Koç, kaliteli ve rahat bir yolculuk yapmayı hak ettiğini düşünüyor ve yakala.co’ya özel bu harika fırsatı sunuyor!

yakala.co’da yer alan bu çok özel fırsatı satın almak ve Kâmil Koç ile rahat bir yolculuğun tadını çıkarmak için hemen tıkla: yakala.co/kamil-koctan-30-indirim

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!