GeriSeyahat Ä°ÅŸte Babylon talihlileri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Ä°ÅŸte Babylon talihlileri

Ä°ÅŸte Babylon talihlileri

Sevgililer Günü için "Sevdiğinize en güzel mesajı gönderin. Babylon'da müthiş bir akşam geçirin" demiştik. Sevgililer Günü'nü Babylon'da geçirecek olan talihlilerimiz belirlendi.

ÂÄ°ÅžTE MESAJ GÖNDEREN 100., 200. VE 300. TALÄ°HLÄ°LER

 

 

 

100. TALÄ°HLÄ°

Kemal Turk
13.2.2009 11:46

Nefesinin teninin , bana dokunuşundaki titremenin , kalbimdeki eşsiz heyecanın , beynimdeki sonsuz düşüncelerin , gözlerimdeki büyülü güzelliğinin , bedenimdeki tarifsiz kokunun , ruhumdaki anlatılmaz huzurun , bedenimin diğer yarısı , rabbimin en büyük hediyesi , hayatımın en güzel aşk filmi , sesin en güzel melodi , saçların en güzel şelale , şarkılarım şiirlerim hep senin için , beni sensiz koyma bu dünyada ve sonsuzlukta...Seni çok seviyorum.

 

 


200. TALÄ°HLÄ°
fahri bora
13.2.2009 10:59
GÜNEŞIN DOĞDUĞU DA BIR GERÇEK BATTıĞı DA... KALBIMIN ATTıĞı DA BIR GERÇEK, GÜNÜN BITTIĞI DE... NE ÇıKAR TÜM GERÇEKLERI SAYSAK TEK TEK. SENI SEVIYORUM, IŞTE O EN BÜYÜK GERÇEK... sevgililer günün kutlu olsun.

 

300. TALÄ°HLÄ°
sinem çağlayan
13.2.2009 10:35

*YENİ BİRŞEY ÖĞRENDİĞİNDE GÖZLERİNİN İÇİ PARLAYAN BİR OĞLUMUZ VAR. VE BEN ONUN GÖZLERİNE HER BAKTIGIMDA SENİ GÖRÜYORUM OGLUMLA BERABER BÜYÜYEN ASKIMLA SENİ SEVİYORUM...*

 

 

False