Ä°stanbul Sembol'üne kavuÅŸuyor

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Sembolüne kavuşuyor
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 30, 2012 17:16

Farklı mimarisi ile dikkat çeken Symbol İstanbul, Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Haberin Devamı

HIZ KESMÄ°YOR...

/images/100/0x0/55eac301f018fbb8f8950d44
  Â

İlk residence projesi Avenue ile yatırımcılarına %75'lik kar sağlayan Karden İnşaat, kaldığı yerden projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Farklı bir mimari anlayışı yansıtmak için tasarlanan Symbol İstanbul sunmuş olduğu ayrıcalıklı yaşam tarzı ile iddiasını ortaya koyuyor.

BATI TARZI KONUT...Â

KRD Group Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz Türkiye'nin artık bölgede lider oyunculardan olduğunu belirterek "Dünya artık Ortadoğu'ya ve yakın coğrafyamıza Türkiye'nin gözüyle bakmaya başlamıştır. Bunun ekonomik yansımalarından biri yabancıların Türkiye'de gayrimenkule daha çok yatırım yapma isteğidir. Giderek artan bu ilgi sektör oyuncusu olarak bizi daha nitelik ve batı tarzı konut, residence üretme düşüncesine itmiştir" şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Haberin Devamı

150 MİLYON TL'LİK DEV BİR YATIRIM…

Symbol İstanbul için 150 milyon TL'lik bir yatırım yapılacağını ifade eden Karadeniz, proje süresince 500 kişiye de istihdam sağlanacağını belirtti. Proje sonrası hayat geçirilecek ofis ve alışveriş-yaşam merkezleri ile birlikte toplam 2 bin kişiye iş imkanı sağlanacağına işaret eden Karadeniz, Symbol İstanbul'un megapol haline gelen İstanbul'un tüm ihtiyaçlarına cevap verecek bir proje olduğunun altını çizdi.

DİKKAT ÇEKİYOR...

/images/100/0x0/55eac301f018fbb8f8950d46

KARDEN Proje Geliştirme ve Pazarlama Genel Koordinatörü Hakan Buvan ise, doğru lokasyon, doğru proje, doğru fiyat ve doğru tanıtım prensibi ile hareket ederek müşterilerinin beklentilerini maksimum seviyede karşılayan bir proje ürettiklerine dikkat çekti. Symbol İstanbul'un reklama çıkmadan talep görmeye başladığına dikkat çeken Buvan, "600'e yakın kesin talep aldık. Bunları değerlendirmeye başlıyoruz" dedi.

SES GETÄ°RECEK BÄ°R PROJE...

Haberin Devamı

TEM'e 2 km, Havalimanı'na 12 km, E-5'e ise sadece 500 metre uzaklıkta olan Symbol İstanbul, sahip olduğu lokasyon avantajının yanı sıra farklı mimarisi, busidence konsepti ve ayrıcalıklı lüks yaşam anlyışı ile dikkat çekiyor. 85 bin ila 510 bin TL ve üzeri bir fiyat aralığında değişen daireler ile Symbol İstanbul yatırmıclara karlı bir yatırım için şimdiden göz kırpıyor.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN...

İstanbul Sembolüne kavuşuyor
Â
İstanbul Sembolüne kavuşuyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!