Ispartalı esnaftan anlamlı destek

Güncelleme Tarihi:

Ispartalı esnaftan anlamlı destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2018 11:23

Ispartalı esnaftan anlamlı destek

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - ISPARTALI mobilyacı Mustafa Yaman, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla başlattığı kampanya kapsamında, Mehmetçik için bağışta bulunan 10 kişiye dolap hediye ediyor.

Isparta'da mobilyacı Mustafa Yaman, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Mehmetçiğe destek vermek amacıyla kampanya başlattı. Mehmetçik için 200 TL bağışta bulunup dekontunu kendisine getirenlere aynı değerde dolap hediye etme kararı alan Mustafa Yaman, bunun için de 10 dolap hazırladı. Kampanya kapsamında ilk bağışı yapan Mesut Fidan hediye dolabını da alan ilk kişi oldu.

Mustafa Yaman, "Afrin'de savaşan kahraman Mehmetçiklerimiz için kendi bütçemizce 10 dolap hazırladık. Kahraman Mehmetçiklerimiz ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize 200 TL bağış yapıp dekontunu getiren her Ispartalı kardeşimize bir dolap hediye edeceğiz. Bu kampanyamız 10 dolapla sınırlıdır. Bütçemiz 10 dolaba elverişli olduğu için 10 dolap yapabildik. Keşke daha çok olsaydı daha çok yapabilseydik. Esnaf olarak çok büyük bir yardım yapma şansımız yok. Kendi bünyemizce 10 dolap belirledik. Bunun bizim için daha uygun olacağını düşündük ve böyle bir kampanya başlattık. Bu kampanya kapsamında şu ana kadar 1 dolabı Mesut kardeşimize hediye ettik. 9 daha dolabımız var. Tüm hemşehrilerimizi bekleriz" dedi.

fotoğraflı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!