İslahiye'de Zafer Bayramı kutlandı

Güncelleme Tarihi:

İslahiyede Zafer Bayramı kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2018 11:55

İslahiye'de Zafer Bayramı kutlandı

Haberin Devamı

 

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP'in İslahiye İlçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ıncı yıldönümü törenle kutlandı.
Demokrasi Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'nda yapılan törene; Kaymakam Ramazan Yıldırım,106'ncı Topçu Alay Komutanı Topçu Albay Ömer Şahin Selvi, Belediye Başkanı Kemal Vural, Cumhuriyet Başsavcısı Melih Aladağ, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulması ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Binbaşı Fuat Güner, törende yaptığı konuşmada Türk milletinin tarihinde 30 Ağustos'un özel bir yeri olduğunu belirterek, "30 Ağustos Türk Ordusunun kahramanlığı yüksek kudret ve kabiliyetinin bir göstergesi olmakla kalmamış ulusal birlik ve beraberliğimizin zaferlerin kazanılmasında ne kadar büyük bir güç olduğunu da ortaya koymuştur. Türk silahlı kuvvetleri 15 Temmuz hain darbe girişiminde de olduğu gibi bundan sonrada Yüce Türk ulusunda aldığı güç ve destekle Atatürkçü düşünce sisteminin rehberliğinde çağdaş, laik, demokratik ve bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin bekasını sağlama görevini sürdürecektir "dedi.
Kutlamalar,  Kaymakam Ramazan Yıldırım’ın makamında tebrikleri kabulüyle devam etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!