İş hayatınızı değiştiren 96 saat

Güncelleme Tarihi:

İş hayatınızı değiştiren 96 saat
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2011 17:13

96 saat, başka bir deyişle 4 gün. Yani hayatınızın akışını değiştirecek olan İngilizceyi öğrenmek için tek yapmanız gereken toplam 4 gününüzü İngilizce eğitimiyle değerlendirmek. Sonra hayatınızdaki değişikliklere siz de inanamayacaksınız.

Haberin Devamı

Olur mu demeyin, günümüz iş dünyasında yükselmenin ve başarıyı yakalamanın ön şartı akıcı İngilizce konuşmak ve iletişim kurmak. Bunu ilginç örneklerle açıklayan EFINST İngilizce Dil Okulları Satış Müdürü Nuray Şekeral, öğrencilerinin arasında her kademeden ve yaştan insanlar olduğunu belirtiyor ve ekliyor: "İngilizce öğrenmenin yaşı yok. Zaman ayıramamak diye bir şey de yok. Her isteyen 96 saat içinde akıcı İngilizce konuşabilir."

96 SAATTEN NEYI KASTEDIYORSUNUZ?

/images/100/0x0/55ea2aeaf018fbb8f86f4d34
  Â

"Elbette 96 saat boyunca uykusuz kalarak ders çalışmak değil. EFINST İngilizce Dil Okulları olarak 20 yıllık eğitim tecrübemize dayanarak geliştirdiğimiz 48 saatlik iki İngilizce eğitim modülünden söz ediyoruz. Bu süreyi öğrencimizin zaman programına göre ayarlıyoruz. Yani bir anlamda öğrenci ne kadar zamanda İngilizce öğreneceğini kendi belirliyor. Biliyoruz ki ister üst düzey yönetici olsun, ister iş hayatına yeni başlayacak biri, kimsenin zamanı yok. Bu nedenle programımızı son derece konsantre bir hale getirdik. Öncelikli olarak bire bir özel dersin sağladığı avantajın çok büyük olduğunu söyleyebilirim. Zaten İngilizceyle ilgili sorunu olan bir insanın karşısındaki insan, ana dili İngilizce olan biri olunca kendine güvensizlik sorunu da anında çözülmüş oluyor. Ders alan kişi rahatlıyor, algısı açılıyor ve daha kolay bir öğrenme süreci yaşıyor. "

Haberin Devamı

HERKESE AYNI EÄžITIM MI VERILIYOR?

"Kesinlikle hayır. Zaten bizim sürekli altını çizdiğimiz önemli konulardan biri bu. Örneğin üst düzey bir yönetici veya terfi almak isteyen bir şirket çalışana siz günlerce hiç ilgisini çekmeyen bir konuda ders yaptırırsanız o kişide İngilizceye karşı bir tepki oluşur. Bizim yaptığımız öncelikle öğrencimizin ihtiyacını ve hedefini anlamak. Sonrasında onun gerçekten çok işine yarayacak konulara yoğunlaşıyoruz. Bir anlamda nokta atışı yapıyoruz. Sunum yapmak, mülakat, pazarlık, e-posta yazımı, toplantı yönetimi gibi iş insanlarına yönelik belirlediğimiz birçok ihtiyaç konusu mevcut. Kişinin ihtiyaçlarına göre programlarımızı yönlendiriyoruz."

Haberin Devamı

ZAMAN SORUNU NE OLACAK?

"Size bir örnekle yanıt vereyim: Bir şirkette yöneticilik yapan bir öğrencimiz İngilizce konuşmaya çok ihtiyacı olduğunu ancak hiç mi hiç zaman bulamadığını söyledi. Biz de öğretmenimizi kendisinin evine, kahvaltı saatlerinde göndermeye başladık. Birlikte kahvaltı yapıyor ve iş dünyasındaki haberlerle ilgili yorumlar yapıp sohbet ediyorlardı. 3 ay içinde öğrencimiz İngilizce korkusunu yenmekle kalmadı, artık yurt dışına tercüman olmadan gidip anlaşmalar yapabilir hale geldi. Ayrıca internet üzerinden bire bir e-Learning LIVE! sistemimiz mevcut. Tüm dersleri internet üzerinden de yapabiliyoruz. Şunu söylemek istiyorum; kişi yeter ki öğrenmek istesin, hem zaman hem de lokasyon sorununu EFINST İngilizce Dil Okulu olarak biz zaten çözüyoruz. Programın başarısını kanıtlayan öyle ilginç olaylar yaşıyoruz ki"

Haberin Devamı

BAŞARI ÖYKÜLERINDEN SÖZ EDER MISINIZ?

Geçtiğimiz yıl bir öğrencimizi iş görüşmeleri için hazırlıyorduk. Öğretmenimiz, öğrencinin başvurduğu tüm şirketlerin bir analizini yaptı ve tüm derslerde mülakat provaları yapıldı. 2 ay içinde öğrencimiz başvurularından birinden olumlu yanıt aldı ve şu anda o şirkette hızla yükseliyor.

Başka bir olay da bu yılın başında yaşadık. Büyük bir kozmetik firmasında Akdeniz Bölge Müdürü olarak çalışan öğrencimiz yurt dışı merkeze alınmak ve bir süre orada yaşamak istiyordu. Uygun programı hazırladık ve bire bir özel dersle 4 ayda son derece akıcı bir İngilizce konuşmaya başladı. Derslerin çoğunu hafta sonu İstanbul'da ve internet üzerinden canlı online sistemimiz olan e-Learning LIVE! ile yaptık. Yurt dışındaki merkeze alınmak için başvurusunu yaptı ve iki ay önce şirketin Londra'daki ofisinde çalışmaya başladı.

Haberin Devamı

Kobi sahibi olan öğrencimizi de unutmamak gerek. Kendisi ev tipi jenaratörler üreten şirketinin hisselerinin bir kısmını almak isteyen Fransız sermaye grubunun temsilcileriyle konuşamamanın sıkıntısını yaşıyordu. 3 ay boyunca neredeyse her akşam mesai bitiminde kendisine bir öğretmenimizi gönderdik. Anlaşmayı imzaladığı gün bizi aradı ve teşekkür etti.

Bir başka öğrencimiz büyük bir şirketin CEO'suydu. İki ayda çok büyük ilerleme kaydetti. Her öğlen ana dili İngilizce olan öğretmenimiz kendisini şirkette ziyarete gitti, dersleri öğlen tatillerinde birlikte yemek yiyerek yaptılar. En son yurt dışına giderken havalimanına aynı arabada gittiler. Öğretmenimiz yurt dışında yapılacak toplantı ile ilgili son taktikleri ve bilgileri kendisine aktardı. Sonra bizi aradı ve yurt dışındaki toplantının çok iyi geçtiğini ve İngilizce sorununu çözdüğünü söyledi. Tabii bu bizde de büyük bir keyif ve mutluluk yarattı.

Haberin Devamı

Yıllardır İngilizce iletişim kurmanın iş insanlarının yaşamını nasıl değiştirdiğini gözlemledik. Şunu söylemek isterim ki, İngilizce öğrenmek için asla geç değil. Şimdi karar verirseniz toplam 96 saatlik bir eğitimin ardından siz de başarıyı yakalayabilirsiniz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN...

EFINST Levent: 0212 282 90 64-65
Suadiye: 0216 302 72 50,
Florya: 0212 571 64 24

no'lu telefonları arayabilirsiniz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!