İş dünyası Manavgat'ta buluşacak

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası Manavgatta buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 14:23

İş dünyası Manavgat'ta buluşacak

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), belediye ve STK'ların katkılarıyla 'Ne varsa Manavgat'ta var' sloganıyla bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek etkinlik iş dünyasını buluşturacak.

'Ne varsa Manavgat'ta var' sloganıyla gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören ikili iş görüşmelerinin 3'üncüsü 12 Ocak 2017'de başlıyor. Manavgat iş dünyasını buluşturan ve Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek organizasyonla ilgili MATSO binasında toplantı yapıldı. Toplantıya, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB) Başkanı Cengiz Haydar Barut ve yönetim kurulu üyeleri, Kızılağaç Turizm Yatırımcıları Derneği (KITUYAD) Başkanı Orman Ergin, Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı Turgay Akar, Titreyengöl-Sorgun Turizm Yatırımcıları Birliği (TİSOYAB) Başkanı Hüseyin Aydoğan, Evrenseki Turizm İşletmeciler Birliği (ESDER) Başkanı Ali Güneş ile organizasyonu düzenleme komitesi üyeleri katıldı. Toplantıda organizasyon hazırlıkları ve yapılması gerekenler konuşuldu.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, etkinliğe iş dünyasının yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, etkinliğin her geçen yıl daha güzel geçtiğini söyledi. Etkinlikte Manavgat'ta toplu alım yapan firmalar, konaklama tesisleri ve restoran gibi işletmelerle, bu tesislere ürün sağlayan tedarikçi firmaların buluşacağını hatırlatan Boztaş, şunları söyledi:

"2 yıldır gerçekleştirdiğimiz ikili iş görüşmelerimizin 3'üncüsünü yapmayı planlıyoruz. Geçen yıllarda yoğun ilgi gören etkinliğimizi Manavgat Belediye'miz ve turizm derneklerimizin destekleriyle gerçekleştiriyoruz. Çevremizdeki otel yöneticileri ve tedarikçi firmaların buraya katılması için teşvik etmeliyiz. Toplu satın alım yapan firmalara 'Ne varsa Manavgat'ta var, aradığınız her şeyi Manavgat'ta MATSO üyelerinde bulabilirsiniz' diyoruz. Pazar arayışında olan, mal satmak isteyen iş insanlarına da 'Kendinizi geliştirin, firmalarınız kurumsallaştırın, gerekli yeterlilik belgelerinizi oluşturun ve size önünüzde 250 bin yataklı kocaman pazar var' diyoruz. Pazar sahibi kurumlara da diyoruz ki 'Ne alırsanız Manavgat'ta var.' Dolayısıyla tedarikçi ve toplu alım yapan firmaları ikili iş görüşmeleri çerçevesinde 12, 13, 14 Ocak tarihlerinde Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde 3'üncü kez bir araya getiriyoruz."

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek ise geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi belediye olarak organizasyona destek verdiklerini belirterek Manavgat iş dünyasının bir araya geleceği ikili iş görüşmesinin ilçeye katkı sağladığını kaydetti.

MASTOB Başkanı Cengiz Haydar Barut, dernek olarak etkinliğin tüm aşamalarında yer alacaklarını ve destek olacaklarını söyledi.

MASİAD Başkanı Turgay Akar, etkinliğin bölgenin kalkınmasına katkı sağlayacağını belirterek herkesin destek vermesi gerektiğini aktardı.

TİSOYAB Başkanı Hüseyin Aydoğan, Manavgat'ta gerçekleştirilen organizasyonlarda birlikte hareket etmenin yüksek olduğuna vurgu yaparak, bölgenin ekonomik ve ticari gelişimi açısından etkinliğin önemli olduğunu kaydetti.

ESDER Başkanı Ali Güneş, organizasyonun bölge ticaretine farklı katkılar sağlayacağının altını çizdi.

KITUYAD Başkanı Osman Ergin da organizasyonun her yıl daha da büyüyerek yapılması ile ilçe ekonomisine katkı sağlamasının yanı sıra sektörde kaliteyi artırmasını beklediklerini vurguladı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!