İş dünyası bu baloda buluştu

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası bu baloda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2012 00:00

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin geleneksel yılbaşı balosu Sheraton Otel’de yapıldı.

Haberin Devamı

Birlik başkanı Emin Sazak’ın ev sahipliğinde yapılan baloya, iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Otelin büyük balo salonunda gerçekleşen geceye Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Emin Sazak ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin önde gelen işadamlarını buluşturan baloya katılanlar arasında Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Erol Çarmıklı, Ankara Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, İntes Başkanı Şükrü Koçoğlu, Yenigün İnşaat’ın patronu Mithat Yenigün, Özdoğan Grup’un sahipleri Ali Özdoğan ve Yasin Özdoğan gibi isimler yer aldı.

ÖRNEK PROJE

Gecede konuşan Birlik Başkanı Sazak, önümüzdeki yılın önemli projelerinden biri olan yeni binalarının sürdürülebilirlik ve enerji verimliliğini öne çıkaran bir proje olduğunu söyledi. Projenin Türk inşaat sektörünün tüm bileşenlerini gösteren bir niteliğini olduğunu anlatan Sazak, önümüzdeki yıl için de sağlık, mutluluk ve huzur dileklerinde bulundu.

Haberin Devamı

MÜZİK ZİYAFETİ

Yemekle başlayan gecede sevilen sanatçı Aşkın Nur Yengi sahne aldı. Sesi ve güzelliği ile dinleyenleri mest eden sanatçı, konuklara müzik ziyafeti sundu. Renkli görüntülere sahne olan baloda iş dünyasının önde gelen isimleri, dans ederek yılın yorgunluğunu attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!