İpekyolu Belediyesi, asfalt çalışmalarına hız verdi

Güncelleme Tarihi:

İpekyolu Belediyesi, asfalt çalışmalarına hız verdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2017 14:54

İpekyolu Belediyesi, asfalt çalışmalarına hız verdi

Haberin Devamı

Arif KARAKAŞ/VAN,(DHA)-VAN'ın İpekyolu Belediyesi tarafından başlatılan asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor. Çalışmaları yerinde denetleyen İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, asfalt çalışmalarını, bu hafta içerisinde bitirilmeyi hedeflediklerini söyledi.

İpekyolu Belediye'nin  başlattığı yol asfaltlama ve zemin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda ilçenin Hacı Bekir Mahallesi Hisar ve Hisar 1 sokaklarında, başlatılan 2,5 kilometrelik  yolun  zemin çalışmaları bitirildi. Zemin çalışması tamamlanan yola, sıcak asfalt çalışmaları  başlandı.Çalışmaları yerinde inceleyen İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk,  sokaklardaki asfaltlama çalışmaları'nın bu hafta içerisinde  bitirilmeyi hedeflediklerini söyledi.
İncelemelerinin ardından Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Öztürk, vatandaşlarla da sohbet edip mahalleleriyle ilgili sorun ve taleplerini dinledi. Öztürk, daha sonra Van Gölü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek,öğrenciler bir araya gelip çeşitli hediyeler verdi.
 FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!