ingöl'de "Oyuncağımı Paylaşıyorum" Projesi

Güncelleme Tarihi:

ingölde Oyuncağımı Paylaşıyorum Projesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2016 12:37

ingöl'de "Oyuncağımı Paylaşıyorum" Projesi

Haberin Devamı

BİNGÖL (DHA)- BİNGÖL Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, farklı okullardaki öğrencilerin oyuncaklarını birbirleriyle paylaşacakları "Oyuncağımı Paylaşıyorum" projesine start verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ekim ayında başlatılan "Evde Yalnız Değilsin", "Engel Tanımıyoruz", "Kimsesiz Değilsiniz" projelerinin ardından farklı okullardaki öğrencilerin oyuncaklarını birbirleriyle paylaşacakları "Oyuncağımı Paylaşıyorum" projesine de start verildi.

Proje kapsamında gençlik liderleri tarafından Ankara Büyükşehir Belediyesi İlkokulu ve Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerinden toplanan oyuncaklar, Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerinin de katılımıyla Murat İlkokulu öğrencilerine hediye edildi. Farklı okullarda okuyan öğrencilerin birbirleriyle tanışıp kaynaştığı şenlik havasında geçen etkinlikte öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, "Oyuncağımı Paylaşıyorum" projesinin farklı okullarda okuyan öğrencilerin birbirleriyle tanışıp kaynaşmalarını ve oyuncaklarını paylaşmalarını sağlamak olduğunu söyledi.



FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!