İnegöl Belediyespor'da yüzler gülüyor

Güncelleme Tarihi:

İnegöl Belediyesporda yüzler gülüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2016 16:48

İnegöl Belediyespor'da yüzler gülüyor

Haberin Devamı

Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), (DHA)– AFYON Belediye Yüntaş’ı evinde 3-0’luk skorla yenen Voleybol Efeler Ligi takımı İnegöl Belediyespor'un antrenörü Levent Zoroğlu, kendilerini destekleyen taraftarına teşekkür etti.
Antrenör Levent Zoroğlu, kendi sahalarında oynayacakları son 2 maçı da kazanmak istediklerini belirterek, "Şimdi gelecek hafta oynayacağımız Şanlıurfa maçı var. Bu maçın hazırlıklarını başlayacağız" dedi. Şanlıurfa maçına büyük önem verdiklerini de kaydeden Zoroğlu, şöyle devam etti:
"Şanlıurfa, bizim maça büyük ihtimalle yeni transfer ettikleri 2 tane yabancı oyuncu ile gelecek. Zor maç olacak ama o maçı da alıp ilk yarıyı hedeflediğimiz daha güzel yerde bitirmek istiyoruz. Seyircilerimiz maçta inanılmaz etkiliydi. İnanılmaz destek verdi. Üzerimizdeki formayı en güzel şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar. Biz onlara güzel maçlar izleteceğimize, zevkli maç izleteceğimize, galibiyetler vereceğimize buradan söz verebilirim."
"NET BİR SKORLA MAÇI KAZANDIK"
Başkan Alinur Aktaş ise oyuncuları kutlarken, "Afyon bu sene Efeler Ligi'ne yeni çıktı ve çok iyi bir takım kurdu. Bizim için 6 puan değerinde bir maçtı açıkçası. Kazanılması gereken bir maçtı. Her ne kadar 3'üncü sette biraz sıkıntıya girmiş gibi gözüksek de nihayetinde maçı kazandık" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!