İnegöl Belediyespor Antrenörü Aksoy:

Güncelleme Tarihi:

İnegöl Belediyespor Antrenörü Aksoy:
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 13:26

- "İstanbul Büyükşehir Belediyespor iyi de olsa biz de kendi sahamızda önemli rakiplere karşı galibiyet almış bir takımız. Sahamız ve seyircimiz önünde puanlar çıkartmak istiyoruz"

Haberin Devamı


BURSA (AA) - Erkekler Voleybol 1. Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek İnegöl Belediyespor'un antrenörü Ali Bahadır Aksoy, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor iyi de olsa biz de kendi sahamızda önemli rakiplere karşı galibiyet almış bir takımız. Sahamız ve seyircimiz önünde puanlar çıkartmak istiyoruz" dedi.

Turuncu-lacivertli ekip, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını Aksoy yönetiminde, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Aksoy, idman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son olarak Maliye Milli Piyango deplasmanından 1 puanla döndüklerini hatırlattı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı için hazırlıklarının sürdüğünü dile getiren Aksoy, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımı özellikle ikinci yarıda bir oyuncu transferi, pasör transferi yaparak iyi bir çıkış yakaladı. İyi bir takım. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor iyi de olsa biz de kendi sahamızda önemli rakiplere karşı galibiyet almış bir takımız. Sahamız ve seyircimiz önünde puanlar çıkartmak istiyoruz."

Ligin kalan bölümünde tüm maçlarının önemli olduğunu vurgulayan Aksoy, taraftarlardan tribün desteği beklediklerini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!